ABNY
Image default
Bedrijven

De voordelen van Spotify premium

Je kent de streamingdienst Spotify toch wel? Dé muziek-app van dit moment! Jij kan helemaal gratis van spotify genieten maar voor maar 10 euro per maand kan je ook een premium abonnement afsluiten en dan kan je zonder reclame genieten van al die fijne plaatjes! Maar is dit echt de moeite waard? Daar gaan we het in dit artikel over hebben!

Spotify is zo populair omdat je muziek kan luisteren op je computer, via het web, je smartphone of tablet. Daarnaast is spotify ook perfect om nieuwe muziek te ontdekken. Spotify maakt lijsten gebaseerd op de nummer dat jij luistert en er zijn duizenden afspeellijsten waar jij uit kunt kiezen.

Offline muziek luisteren

Met spotify premium heb je de mogelijkheid om je favoriete liedjes of zelfs hele afspeellijsten te downloaden. Hiermee kan je dus heel wat MB’s besparen en ben je minder afhankelijk van het internet! Het kan je uiteindelijk dus nog geld besparen!

Hogere geluidskwaliteit

Als je een premium abonnement hebt op spotify krijg je ook de mogelijkheid nummers te streamen in hogere geluidskwaliteit. Je kan kiezen tussen 96 kbit/s, 160 kbit/s of 320 kbit/s. Naast deze drie opties is er ook een automatische mogelijkheid, zodat de kwaliteit afhankelijk is van je internet verbinding.

Als je de gratis variant van spotify gebruikt, speel je muziek altijd af met de hoge kwaliteit (160 kbit/s).

Onbeperkt nummer overslaan

Met premium hoef je niet meer alles op shuffle modus te beluisteren en mag je zelf kiezen welk nummer jij wilt horen. Met premium heb je alle vrijheid en met de gratis spotify mag je maar 5 keer per dag doorspelen.

Gemakkelijk opzeggen via 123 opzeggen

Je kan spotify premium één maand gratis uitproberen, maar vrees niet als jij toch premium hebt afgesloten en het blijkt toch niet helemaal iets voor jou te zijn! Je kunt spotify namelijk gemakkelijk opzeggen via 123 opzeggen. Spotify opzeggen via 123 opzeggen maakt het gemakkelijk voor je en je hoeft niet te veel te gaan betalen voor een dienst waar je geen gebruik van maakt.