ABNY
Horeca

Leuke wanddecoratie met een Pvc Wanddoek

Leuke wanddecoratie is best moeilijk want wat is nou mooi aan jou wand. en je wilt ook wel eens wat anders dan een schilderij. En misschien wel iets wat groter is. KunsthaagEU levert fraaie Pvc wanddoeken die kant en klaar zijn. Uitgevoerd met ophang ogen om de 30 cm zodat het eenvoudig te monteren is. Daarnaast een groot Pvc 510 grams doek van 2×2 meter of 1×2 meter.

Met een groot doek is in een klap de wand bedekt. Daarnaast juist geschikt voor buiten omdat ze kleurbestendig, waterbestendig en brandvertragend uitgevoerd zijn. Dit is de ideale wanddecoratie voor je interieur en buiten.

  • Kleurbestendig
  • Brandvertragend
  • Waterbestendig
  • Eyecatcher
  • Ideale wanddecoratie
  • Voor horeca gelegenheden

Een saaie wand of muur kan je mooi bekleden hiermee. Het is vaak te zien op vliegvelden of lege winkelpanden. Zo wordt een rommelige omgeving weer vrolijk bekleedt. Daarnaast vaak in het buitenland te zien op de gevel. Of in de horeca in het interieur.

Trending

Jij kan ook meedoen aan deze trend. Daarnaast heb je echt een eyecatcher te pakken waar iedereen jaloers op zou zijn. Laat een verpletterende indruk achter op bezoekers of medewerkers in je bedrijf. In winkels, showrooms, op kantoor overal kan je dit fraaie wanddoek wel ophangen.

Je hebt hier geen monteur voor nodig want dit kan je prima zelf doen. Natuurlijk moet je wel een spijker of schroef in de muur boren. Daarna met bundelbanden aan de ringen ophangen.

Als je niet weet wat je met een kale muur aan moet, bekijk dan eens de mogelijkheden in de webshop. Er is vast wel iets te vinden naar jou smaak.

Positieve boost

Het doek is van stevige kwaliteit waar je nog lang plezier van zult hebben. Daarnaast geeft het je interieur een positieve boost, wat we in deze tijd wel kunnen gebruiken. De omgeving wordt vrolijker, fleuriger en het maakt rustiger. Wie wil er nou niet een Jungle wanddoek met een waterval of van de ondergaande zon. Misschien wordt je wel zen van de Boeddha afbeelding.

Bestel je wanddoek in de webshop.

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag-pvc-wanddoek/

Gerelateerde artikelen

Mobiele smoothiebar voor events!

Smoothies zijn zó 2019

Flink besparen op dispensers