ABNY
Image default
Woningen

Sta stevig met een click PVC vloer

Wanneer het tijd is om uw oude vloer te vervangen, wordt u misschien overweldigd door het aantal keuzes dat voor u beschikbaar is. Vloerenbedrijven bieden alles van op maat gemaakte eikenhouten lamelparket vloeren tot prachtige eiken visgraat vloeren. 

PVC-vloeren zijn gemakkelijk zelf te leggen en verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en stijlen, zodat u er zeker een vindt die bij uw inrichting past. Ze zijn ook uiterst duurzaam en zijn bestand tegen zelfs de drukste huishoudens. Met zoveel beschikbare opties is er geen reden om geen click PVC vloeren te overwegen voor uw volgende huis renovatie project!

Wat is een click PVC vloer

Click PVC vloeren hebben een voeg die het makkelijk maakt om dit soort vloeren zelf te leggen. Ze staan daarom ook wel bekend als de DIY vloeren. Een vloer die makkelijk zelf te leggen is, en daarnaast ook 100% waterdicht, wat wil je nog meer? 

Meestal is het egaliseren van de ondergrond niet nodig bij deze type vloeren. Wel is het aan te raden om een ondervloer mee te bestellen, door deze op je eigen vloer te leggen is de PVC vloer direct klaar om te gelegd te worden. 

De tussenlaag van click PVC vloeren bestaat uit een mix van steen mineralen en PVC, waardoor de planken best zwaar zijn en niet zo flexibel. Als voordeel heeft dit dat de vloeren geen werking tonen bij verschillende temperaturen en luchtvochtigheid.

Vijf redenen om een click PVC vloer zou moeten leggen

  • Een click PVC vloer is zeer waterbestendig en kan in elke ruimte van het huis gebruikt worden.

  • PVC vloeren zijn gemakkelijk zelf te leggen, wat ze een populaire keuze maakt voor doe-het-zelvers.

  • De voegen in klik PVC vloeren maken het leggen een fluitje van een cent, wat betekent dat u geen uren op handen en knieën hoeft te zitten.

  • Ze zijn ook 100% waterdicht, waardoor ze in veel soorten kamers geschikt zijn en niet snel verweren. 

  • Click PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat u zeker een vloer vindt die bij uw interieur past. Bovendien zijn ze zeer duurzaam en zijn ze bestand tegen zelfs de drukste huishoudens.