ABNY
Image default
Dienstverlening

Trouwringen die voldoen aan jouw wensen

Ben je op zoek naar trouwringen die voldoen aan je persoonlijke wensen? Dan is het slim om een kijkje te nemen op de website van Bijzondere Trouwringen. Hier vind je een ruime collectie aan voorbeeld trouwringen in diverse stijlen en van verschillende metalen. Deze zijn trouwringen zijn nog aan te passen naar jouw persoonlijke voorkeuren. Er zijn twee vestigingen in Veenhuizen en Amersfoort die je op afspraak kunt bezoeken. Hier is het mogelijk om tijdens een afspraak jullie wensen te bespreken met de goudsmid. Ook kun je de collectie bekijken en ringen passen. In Veenhuizen bevindt zich de edel smederij. Op deze locatie worden de trouwringen handmatig vervaardigd door de goudsmid. 

Opvallende en unieke en trouwringen

Op de website van Bijzondere Trouwringen vind je een ruime collectie trouwringen van bijzondere modellen. Zo vind je er zirkonium trouwringen die door verhitting een zwarte kleur hebben gekregen en hierdoor extra de aandacht trekken. Vaak wordt zirkonium gecombineerd met een ander metaal zoals witgoud en roodgoud. Wat zorgt voor een mooi contrast. Zoek je een heel persoonlijke ring dan zijn vingerafdruk trouwringen een goede optie. Met deze unieke ringen draag je de vingerafdruk van je geliefde altijd bij je. Je kunt de vingerafdruk aan de buiten of binnenkant laten plaatsen. Hierbij kun je kiezen of je de vingerafdruk laat laseren of handmatig laat graveren.  

Mogelijkheden

Ben je niet gewend ringen te dragen? Over het algemeen zul je merken dat het dragen van een ring snel went. Mocht het in combinatie met je werk lastig zijn om een ring te dragen, dan kan de goudsmid ook een alternatief sieraad ontwerpen. Daarnaast is het ook mogelijk om een oud sieraad te laten verwerken tot een nieuwe trouwring of een gedeelte van het oude sieraad kan nog zichtbaar blijven. Je kunt ook een eigen ontwerp laten uitvoeren door de goudsmid. Het beste kun je de ringen 4 tot 6 maanden van tevoren bestellen voordat jullie gaan trouwen. Zodat jullie deze tijdig in jullie bezit hebben.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/