ABNY
Winkelen

Schapdragers winkelinrichting

Een nieuw winkelaccessoire nodig? We zijn hier om te helpen!

Stellingdiscounter is distributeur van Tegometall.

Het Zwitserse bedrijf Tegometall is een wereldleider in stellingbouw en vervaardigt winkelaccessoires voor de internationale markt. Het originele Tegometall draaibanksysteem is uniek en van ongeëvenaarde kwaliteit.

Als uw winkel een eigen parkeerplaats heeft, grijp dan uw kans om hier een goede indruk te maken. Wij ondersteunen u met identificatieproducten zoals borden, palen, stoepranden of kabelbruggen.

25 jaar ervaring en vele succesvolle samenwerkingen met bekende handelsbedrijven onderscheiden ons als een professionele en actieve partner voor gebruikte hardware. Snelheid, betrouwbaarheid, milieubescherming en efficiëntie zijn onze topprioriteiten! Stellingdiscounter biedt een breed assortiment aan winkelwagens, winkelrekken, koelvitrines en andere producten. Wij hebben ruim 30.000m2 expositieruimte en bieden de winkel tevens de mogelijkheid om gebruikte meubelen te huren. Hiermee is Stellingdiscounter het grootste Duitse bedrijf voor gebruikte accessoires.

U kunt altijd rekenen op onze ondersteuning bij het kiezen van het door u gewenste product. Wij beantwoorden alle vragen over de kenmerken van onze producten. Als je wilt, kunnen we je helpen om de beste kit voor je te maken en je adviseren bij het kiezen van de optie die het beste bij je past in vorm, maat, kleur of ontwerp. Aarzel niet om ons uw speciale wensen door te geven! We verwerken alle documenten en doen buitenbestellingen. Kortom, praat met ons omdat we willen dat u gelukkig bent.

Vanaf het eerste gesprek tot en met de levering van het product begeleiden wij u graag bij uw bestelling. Ons team van 20 mensen zal er alles aan doen om uw bestelling naar volle tevredenheid te vervullen. Tijdige levering is voor ons wagenpark geen probleem.

Winkelplanken, zoals wandplanken of gondelplanken, zijn als nieuwe producten van Tegometall in vele variaties verkrijgbaar. U kunt nu individuele Tegometall-draaibanken ontwerpen met behulp van de configurator. Presentaties maken een eerste indruk.

Gerelateerde artikelen

Het vinden van het perfecte zilveren sieraad

Snel zelf sigaretten maken bij sigarettenmaker.nl

Denk aan de objecten achter het voertuig