ABNY
Zakelijke dienstverlening

Vermijd sanitaire problemen door deze gewoonten te vermijden

Vermijd sanitaire problemen door deze gewoonten te vermijden

Niemand wil te maken krijgen met sanitaire problemen, maar het feit is dat veel huiseigenaren hun doorspoeltoiletten, helder lopende afvoeren en lekvrije leidingen als vanzelfsprekend beschouwen. We verwachten allemaal dat ons sanitair dag in, dag uit betrouwbaar werkt. Maar in veel gevallen dragen onze eigen slechte gewoonten bij aan de ontwikkeling van verstoppingen, lekken en andere sanitaire problemen. Tenzij u uw huishouden van deze slechte gewoonten verlost, zou u het sanitair systeem van uw huis kunnen saboteren.

Het verkeerde voedsel in de vuilnisbak zetten

Een afvalverwijdering maakt het opruimen van de keuken sneller, gemakkelijker en handiger. Maar het apparaat is niet ontworpen om elke soort afval aan te kunnen. De kans is groot dat als je vet, vezelig of uitzetbaar voedsel weggooit, je uiteindelijk met sanitaire problemen zult eindigen. Hetzelfde geldt voor het vermalen van botten, steenfruitpitten en non-food artikelen.

Voedselresten door de gootsteen wassen

Niet iedereen heeft een vuilophaaldienst, maar dat weerhoudt sommige huiseigenaren er niet van om etensresten en afval in de afvoer te wassen. Wat kan het kwaad van een paar aardappelschillen of een beetje geplette eierschaal? Genoeg, voedselafval door de leidingen laten lopen, zorgt voor problemen met de sanitaire voorzieningen in uw huis.

Haar door de doucheafvoer laten gaan

Mensen verliezen elke dag tot 100 haarlokken, en veel hiervan valt uit tijdens het douchen. Al dit haar heeft de slechte gewoonte om zich aan de binnenkant van uw sanitair systeem vast te klampen. Besteed een paar euro aan een gaas afvoerscherm, of het duurt niet lang voordat je een verstopte afvoer hebt.

Vertrouwen op chemische afvoerreiniger om verstopte leidingen te verwijderen

Chemische ontstoppers kunnen zeer kleine verstoppingen verwijderen, maar ze doen meestal meer kwaad dan goed. De agressieve chemicaliën vreten niet alleen het vuil weg dat uw leidingen blokkeert, ze vreten ook de leidingen zelf aan. Als u te vaak afvoerreinigers gebruikt, kunt u dure sanitaire problemen krijgen.

Het toilet gebruiken voor afval

Geloof het of niet, sommige huiseigenaren geloven dat, zolang afval in het toilet past, je het kunt doorspoelen. Maar het doorspoelen van papieren handdoeken, sanitaire producten, doekjes, wattenstaafjes of andere items kan een groot sanitair probleem veroorzaken. En hoewel sommige producten als doorspoel baar zijn bestempeld, moeten ze in de prullenbak terechtkomen in plaats van in uw toilet. – Wc verstopt Amsterdam

Kleine sanitaire lekken negeren

Een klein druppeltje is niets om je zorgen over te maken, toch? Nee, Na verloop van tijd kan zelfs een klein lek leiden tot grote waterverspilling. En als ze niet worden gerepareerd, kunnen lekkende leidingen meer schade oplopen of zelfs barsten wat betekent dat het sanitair probleem en de waterschade die het veroorzaakt duurder zijn om te repareren.

https://wcverstoptamsterdam.nl/