ABNY
Zakelijke dienstverlening

Verstopte leidingen? Laat een afvoerslang of Hydro-Jet uw afvoer reinigen

Verstopte leidingen? Laat een afvoerslang of Hydro-Jet uw afvoer reinigen

Voor het ontstoppen van verstopte leidingen zijn afvoerslangen en Hydro jet afvoerreiniging twee van de meest effectieve technieken die door loodgieters worden gebruikt. Beide methoden zijn effectief, maar elk is het meest geschikt voor verschillenden soorten sanitair blokkades. Om te bepalen of slangen of Hydro jetting de juiste oplossing is voor uw verstopte leidingen, belt u een plaatselijke loodgieter om de oorzaak van het probleem te achterhalen. De kans is groot dat uw loodgieter een van deze twee methoden voor het reinigen van uw afvoer zal aanbevelen.

Afvoerslang voor verstopte leidingen

Afvoerslangen zijn al tientallen jaren de beproefde methode om verstopte leidingen te ontstoppen. De techniek maakt gebruikt van een hulpmiddel dat een loodgieter wordt genoemd om een gat door de klomp te slaan. De vijzel algemeen bekend als een afvoerslang, maakt gebruik van een lange stalen buis die over een kurkentrekkerachtige spoel aan het ene uiteinde en een handslinger aan het andere. Wanneer de loodgieter in een verstopte leiding wordt gestoken, draait hij aan de kruk totdat de verstopping is doorboord en de waterstroom wordt hersteld.

Hydro-jet afvoerreiniging voor ernstige verstopte leidingen

Hydro jetting is de nieuwere gouden industriestandaard voor het wegwerken van de meest hardnekkige sanitair blokkades. Zoals de naam al doet vermoeden, gebruikt Hydro jet reiniging een waterstraal onder druk om verstopte leidingen te reinigen. De loodgieter steekt een slang met een speciaal conisch gevormd mondstuk in de afvoer om een krachtige waterstroom af te leveren. De waterstraal verwijdert vet en mineralen die zich in de leiding hebben opgehoopt en kan zelf hardnekkige boomwortels, haren en ander vuil in het leidingsysteem naar buiten duwen.

Welke aanpak werkt het beste voor uw verstopte leidingen?

Afvoerslangen kunnen een ideale oplossing zijn voor kleine sanitaire verstoppingen. Wanneer en ontstopper niet werkt, kan een slang verstopte leidingen vaak weer laten stromen. Maar de oplossing is tijdelijk. Een loodgieterslang kan niet alle opgehoopte mineralen en vet verwijderen die hebben bijgedragen aan de verstopping, waardoor toekomstige verstoppingen van de afvoer waarschijnlijker worden. Hydro jetting daarentegen verwijdert het grootste deel van het vuil in de leidingen. Deze techniek zorgt voor langzame afvoeren en volledige verstoppingen, waardoor het leidingsysteem schoon en soepel blijft werken. De resultaten van Hydro jetting gaan veel langer mee dan kronkelen, waardoor het voor veel huiseigenaren een kosteneffectieve service is.

Hydro jetting kan echter soms zwakke, delicate leidingen beschadigen. Laat daarom, voordat u deze methode van afvoerreiniging overweegt, uw loodgieter de leiding inspecteren om er zeker van te zijn dat de leidingen bestand zijn tegen de hoge waterdruk. – Wc verstopt Rotterdam

https://wcverstoptrotterdam.nl/

Gerelateerde artikelen

Voordelen van het hebben van een accountant

Loodgieter nodig voor een verbouwing ?

Het voordeel van archeologisch onderzoek