ABNY
Image default
Tuin en buitenleven

Zo creëert u een Amerikaanse tuin

Groot, groter, grootst. Als het aan de meeste Amerikanen ligt kan het eigenlijk niet groot genoeg. Veel Nederlanders dromen ervan om naar Amerika te verhuizen, maar wat nou als we Amerika naar Nederland halen? In deze blog leren we u hoe u uw tuin kunt omtoveren tot een Amerikaanse backyard.

Zwembad

Het maakt niet uit hoe groot of klein uw tuin is. Een zwembad mag niet ontbreken. Ook in Nederland kennen we tropische temperaturen. Een zwembad in uw achtertuin is dan geen overbodige luxe. Het onderhouden van een zwembad is een minder leuk klusje. Gelukkig bestaan er tegenwoordig veel hulpmiddelen, zoals een robotstofzuiger, die u kunnen helpen met het onderhoud. Een simpel zeil, om het zwembad af te dekken wanneer u deze niet gebruikt, kan ook helpen het zwembad schoon te houden.

Exclusieve veranda

Natuurlijk mag een exclusieve veranda niet ontbreken. Met een exclusieve veranda zorgen Amerikanen ervoor dat de tuin een verlengde wordt van hun huis. Talloze avonden met familie en vrienden worden hierop doorgebracht. De exclusieve veranda kan ook worden overkapt. Uiteraard vindt u hier ook de Amerikaanse barbecue. Verwar de exclusieve veranda niet met een tuinhuisje of blokhut. Ook die vindt u terug in een Amerikaanse tuin maar deze zijn vaak achteraan in de tuin geplaatst. De veranda ligt aan het huis.

Beplanting

In een typische Amerikaanse tuin ziet u heel veel gras. Langs de schutting zijn vaak borders gemaakt voor planten. Over het algemeen staan hier vaak struiken en kleine boompjes. Ook schuttingen maken deel uit van een typische Amerikaanse tuin. Daarnaast is de Amerikaanse tuin is vaak goed onderhouden. Het gras is altijd strak kort gemaaid. Ook de borders worden goed onderhouden. Omdat dit niet altijd haalbaar is kiezen ook veel mensen voor kunstgras. Op deze manier wordt uw Amerikaanse tuin een stuk onderhoudsvriendelijker.

https://handelsondernemingkirkels.nl/exclusieve-veranda/