ABNY
Zakelijke dienstverlening

Wees je bewust van deze sanitaire mythes

Wees je bewust van deze sanitaire mythes

16 mei 2022

Veel mensen krijgen jaarlijkse inspecties voor HVAC of om te controleren op plagen. Maar sanitair is een gebied waar mensen vaak wachten tot een probleem zich voordoet voordat ze het controleren. Dat kan zijn omdat ze ingaan op enkele veelvoorkomende sanitair mythen. Als u geen jaarlijkse inspectie heeft gepland, is het belangrijk dat u deze mythes kent.

Lekkende kranen zijn geen probleem Een kraan die druppelt is misschien een veel voorkomende probleem, maar dat betekend niet dat je hem moet laten gaan. Zelfs kleine lekken elke dag liters water verspillen. En hoe langer u wacht om het probleem op te lossen, hoe meer water u verspilt.

De waarheid is dat kraanwater in Nederland zo goedkoop is dat een klein lek niet veel zal uitmaken voor wat je betaalt. Maar er zijn andere redenen om het lek te verhelpen, afgezien van de financiën. Waterverspilling is slecht voor uw gemeenschap, slecht voor het milieu en kan ronduit vervelend zijn om te horen druppelen.

Vloeibare afvoerreiniger Vloeibare afvoerreiniger is de beste manier om een verstopping te verwijderen. Vloeibare afvoerreinigers zijn weliswaar de gemakkelijkste manier om verstopte leidingen te verhelpen. Je gaat naar de winkel, giet het in de gootsteen en als bij toverslag loopt je afvoer weer leeg.

Maar het makkelijkste is niet altijd het beste. Wat je niet ziet, is dat de chemicaliën in die magische ontstoppers je leidingen beschadigen,. De ingrediënten in deze producten zijn bijtend. En hoewel ze bij het eerste gebruik niet door je leidingen zullen vreten, zullen ze na verloop van tijd versleten, waardoor uiteindelijk een duurder probleem ontstaat. Er is alleen een verstopping als de afvoer niet wordt geleegd meestal is de eerste indicatie dat het bad of de gootsteen een verstopping heeft, dat de afvoer vertraagt of helemaal stopt.

Helaas is de verstopping waarschijnlijk begonnen lang voordat u de tekenen opmerkte. Dat betekend dat u zou kunnen bijdragen aan een verstoppingsprobleem zonder het zelf te weten. U kunt zelfs verborgen verstoppingen voorkomen door uw sanitair eenmaal per jaar te laten inspecteren. Met dit soort onderhoud hoef je niet te haasten om een oplossing te vinden wanneer je dat toilet of de gootsteen echt moet legen.

Het is prima om alles door te spoelen waar op de verpakking ‘’doorspoelbaar’’ staat De ingang van de toiletafvoer kunnen bereiken en kunnen oplossen na het doorspoelen zijn twee verschillenden zaken. De meeste doorspoelbare toiletdoekjes gaan door de afvoer, maar ze gaan niet kapot na het doorspoelen zoals toiletpapier dat doet. En dat betekent dat ze vaak een grote bijdrage leveren aan verstopte toiletten. Het is beter om deze items na gebruik in de prullenbak te gooien, zoals je zou doen met babydoekjes.

Cv ketels maken alleen als ze op ontploffen staan Ja, Cv ketels kunnen exploderen. Maar meer alledaagse oorzaken van vreemde geluiden zijn waarschijnlijker dan een naderende explosie. Dat betekend niet dat je het niet door een professionele loodgieter moet laten nakijken. Luide geluiden uit de tank van de Cv ketel duiden er vaak op dat zich sediment heeft opgehoopt in de tank van hard water. – Verstopte afvoer Keuken –

https://verstopteafvoerkeuken.nl/