ABNY
Aanbiedingen

Alles wat je nodig hebt in een stofzuiger

De ideale stofzuiger is niet heel gemakkelijk te bepalen. Een mooie basis die aan te raden is, is de Dyson V8 stofzuiger. De Dyson V8 is een serie met verschillende varianten stofzuigers. Je weet misschien al dat een Dyson stofzuiger een stofzuiger is waarbij design, kwaliteit en innovatieve technologie samenkomen. Een Dyson stofzuiger kan allerlei opzetstukken hebben voor specifieke vloeren en zuigacties. Met de Dyson V8 haal je hiervoor de basis in huis. En natuurlijk is een Dyson stofzuiger een stofzuiger met een mooi en praktisch design.

Snoerloos zuigen met een Dyson V8

Zoals je waarschijnlijk al weet van Dyson, is de Dyson V8 een snoerloze stofzuiger. Dat betekent dat je zonder stekker kunt stofzuigen. De Dyson V8 stofzuiger werkt namelijk op een batterij. Met die batterij kun je zorgeloos stofzuigen tot 40 minuten. Daarna is de batterij leeg en moet deze 5 uur opladen. Voor kleinere huizen is 40 minuten zuigen meer dan genoeg. Heb je een groter huis, dan is het aan te raden om een tweede batterij te kopen. Dan kun je de ene opladen terwijl je de andere gebruikt. Zo kun je langer door met een batterij. Als de batterij leger raakt, blijft de zuigkracht van de stofzuiger wel constant.

Het voordeel van snoerloos zuigen

Dat kan je natuurlijk vervelend vinden, maar een snoerloze stofzuiger geeft je wel een hoop vrijheid. Je kent vast het gevoel van de trap stofzuigen en halverwege de stekker in een ander stopcontact moeten doen om de hele trap te kunnen zuigen. Dat is gedoe dat je niet hebt met een Dyson V8 stofzuiger, omdat hij niet in een stopcontact hoeft en geen snoer heeft.