ABNY
Image default
Aanbiedingen

Hoe kun je de eettafel op zijn best versieren?

In Nederland is het een traditie om met de kerstdagen gezellig met familie en/of vrienden uitgebreid te eten. Wat is er leuker dan een mooi versierde kamer met verlichting en kerstdecoratie?! Hieronder lees je meer over de producten die je kunt gebruiken bij het versieren van de eettafel. 

 

Dinerkaarsen 

Als er iets niet mag ontbreken met kerst zijn het diner kaarsen. Met de dinerkaarsen haal je de romantische kerstsfeer meteen in huis. Deze LED-kaarsen zijn niet van echte kaarsen te onderscheiden. Dit komt doordat de buitenkant van de kaars is gemaakt van bijenwas. Bijenwas kaarsen zijn de meest natuurlijke kaarsen die je kunt kopen. Ook de bewegende vlam geeft een extra dimensie aan de kaars. Het assortiment is van hoogwaardige kwaliteit en voor de beste prijs.

 

Guirlandes 

De enige echte kerst guirlandes met verlichting. Guirlandes worden veel gebruikt als decoratie met de kerstdagen. Je haalt de kerstsfeer direct in huis door deze groene kerstslinger te gebruiken als decoratie. 

 

De guirlande uit ons assortiment komen in verschillende maten voor. Met behulp van een transformator zijn deze eenvoudig verlengbaar. Er is keuze uit diverse maten en soorten guirlandes met LED-verlichting. Alle slingers zijn wederom van professionele kwaliteit en tegen de laagste prijs.

 

Clusterverlichting 

Prachtige verlichting om zowel binnen als buiten mooi te verlichten. Doordat de clusterverlichting van micro-LED is zitten de lampjes dicht bij elkaar wat een vol en gevuld effect geeft. De ruimte tussen de verlichting is 1 centimeter. Deze verlichting is koppelbaar en dat gaat heel makkelijk door een plug & play systeem. Dit kun je tijdens een diner dus leuk over de tafel neerleggen voor een mooi verlichte eettafel. Het is mogelijk om deze verlichting te verlengen tot 10 sets op 1 stroomkabel. 

 

Wil je graag alle kerstverlichting in huis hebben voordat de feestdagen voor de deur staan? Dit is geen enkel probleem! De kerstartikelen zijn het gehele jaar op voorraad en beschikbaar om te bestellen. Op deze manier zit jij ieder jaar weer met de mooiste kerstdecoratie. Hoe fijn is dat?!

 

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/kaarsen/diner-kaarsen/