ABNY
Woning en Tuin

Vlekkeloze verhuizing met een goed inpakplan

Verhuizen is superspannend en wij begrijpen maar al te goed dat je je zo snel mogelijk thuis wilt voelen in je nieuwe paleisje. Een ding waarmee je de verhuizing door een makelaar in Gulpen soepel en snel laat verlopen, is door een goed inpakplan te maken. Zo staat alles snel op zijn plek in je nieuwe woning en zul je je snel thuis voelen.

Verhuisdozen aanschaffen

Als eerste moet je zorgen voor genoeg verhuisdozen. Als je samenwoont moet je rekening houden met zo’n 50 verhuisdozen. We raden je ten zeerste aan om échte verhuisdozen te kopen, want die zijn het stevigst. Omdat je de dozen na de verhuizing eigenlijk niet meer nodig hebt, kun je ook vragen of je van iemand wat dozen mag lenen.

Eerst opruimen en dan inpakken

Waarschijnlijk ben je al bezig geweest om je huis schoon te maken toen de makelaar uit Gulpen langskwam met potentiële kopers. Voordat je daadwerkelijk alles gaat inpakken, is het goed om eens kritisch te kijken naar alle spullen die je hebt. Doe de dingen die je al jaren niet meer hebt gebruikt gewoon weg. Dat zorgt voor rust en minder gesjouw.

Kamer voor kamer inpakken

Wanneer je je spullen per kamer inpakt, weet je dat spullen die bij elkaar horen, ook bij elkaar blijven. Bij het uitpakken kun je dan ook meteen aan de slag. Sorteren scheelt enorm veel tijd.

Labelen, stickeren en nummeren

Je moet natuurlijk ook zorgen dat de dozen op de juiste plek terecht komen in het nieuwe huis. Schrijf op een sticker waar de doos naartoe moet en schrijf eventueel kort op wat erin zit. Geef ze vervolgens ook een nummer zodat de dozen in de juiste volgorde in de verhuiswagen worden gezet.

Verhuiswagen inladen

Als laatste moet de verhuiswagen worden ingeladen. Er is één regel die je hiervoor moet volgen. Begin met grote en zware items en vul de ontstane ruimtes op met kleinere spullen.

https://www.boon-vastgoed.nl/

Gerelateerde artikelen

Besparen met de Calthermic Prisma Plus

Jacuzzi kopen

De voordelen van beukenplanten