ABNY
Zakelijk

Elektricien in Zeeland

Waar moet je rekening houden met het plaatsen van stopcontacten in de keuken?

Je vindt in de keuken de meeste apparaten waar stroom voor nodig is. Een aantal van deze apparaten zullen aangesloten blijven zoals de koelkast, vaatwasser of je inductiekookplaat. Een aantal hebben niet altijd stroom nodig. Op je keukenblad staan normaal gesproken een aantal apparaten zoals waterkoker, koffiezetapparaat en blender. Zorg daarom voor genoeg stopcontacten, zodat je nooit met te weinig komt te zitten. Elektro Zeeland s kan je vrijblijvend advies geven over het plaatsen van stopcontacten en het aanleggen van je elektra.

 

Hoe zit het met het plaatsen van stopcontacten in de woonkamer?

Ga je kijken naar de woonkamer dan zijn er een aantal punten waar het belangrijk is om stopcontacten te plaatsen. Zo is het sowieso slim om wat stopcontacten bij de eettafel te plaatsen en waar je zithoek zich bevindt. Door dit te doen kun je makkelijk je laptop gebruiken of een avondje gourmetten. En in de zithoek heb je een stopcontact nodig voor het aansluiten van je televisie. Tot slot is het aan te raden om in je woonkamer een ringleiding te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat je met een aparte schakelaar in één keer schemerlampen kunt aan- en uitdoen.

 

Wat zijn de kosten van een buitenstopcontact?

Wil je een buitenstopcontact in je tuin hebben en laat je het door Elektro Zeeland doen dan ben je zo’n 500 euro kwijt. Daarbij moet wel gezegd worden dat de kosten afhangen van waar je het buitenstopcontact gaat plaatsen. Is dit direct aan de gevel van je huis of is dit juist de schuur. Er zit een verschil in. Plaats je het stopcontact vlakbij de gevel van je huis dan scheelt dat minder graafwerk en daardoor ook minder kosten. Geld besparen met het aanleggen van elektra in de tuin doe je door het zelf te doen. Enige kennis is uiteraard wel. Neem contact op met Elektro Zeeland. Wij zijn onder andere actief in: Vlissingen, Middelburg en Goeshttps://elektro-zeeland.nl/

Gerelateerde artikelen

Rotterdamse mentaliteit

Belangrijkste voordelen van een printer huren

Hoe krijgt een website mijn IP te zien?