ABNY
Image default
Gezondheid

Waarom tea for men gebruiken?

Er zijn tal van verschillende theeën maar toch is tea for men anders dan de theeën die je gewend bent. Zeker als je graag eens wat anders wilt proberen, is deze thee een goede mogelijkheid om uit te proberen.

Tegenwoordig drinken steeds meer mensen koffie en energiedrankjes. Dat is natuurlijk begrijpelijk, we willen nou eenmaal meer energie. Maar toch is dit niet de juiste manier. Gelukkig kan je hiervoor dus ook thee gebruiken. Thee kan er namelijk ook voor zorgen dat je meer energie krijgt. Daarbij heeft thee nog meerdere verschillende voordelen die andere drankjes niet hebben.

Een mix van kruiden

Tea for men is een mix van 22 verschillende kruiden. Deze kruiden zorgen samen voor een lekkere smaak maar zorgen ook voor meer energie en een betere afweersysteem. Daarbij willen mannen natuurlijk niet hun kracht en spieren kwijtraken, hiervoor is de kruiden Tribulus Terrestris in de thee.

Yerba Mate is er juist om je te laten concentreren, of dit nu bij een belangrijke taak is of bij een work-out. Deze thee zorgt dus op een natuurlijke manier voor meer energie, betere afweersysteem, geen krachtverlies en een goede bloeddruk. Genoeg redenen dus om deze thee te drinken.

Hoe drink je het

Tea for men kun je op verschillende manieren drinken. Zo is het mogelijk om in de winter een lekkere kop warme thee te drinken maar in de zomer kan je ook makkelijk een ice tea van deze thee maken.

Je kan deze thee drinken hoe jij het lekker vind en hoe vaak jij het wilt. Zo kan je de thee in de ochtend drinken als dit jouw voorkeur heeft maar maakt het niks uit wanneer dit op een later moment van de dag is. Hierdoor kan je zelfs je koffie inruilen voor thee en zal je snel de voordelen ervan gaan merken.