ABNY
Woning en Tuin

Het kiezen van een Water Damp Haard

Bij het kiezen van een waterdamp haard, moet u overwegen welke functies u nodig heeft in uw model. Deze haarden kunnen worden onderverdeeld in drie types: open haard, cassette, en pro 1500. Lees verder om meer te leren over elk model en wat u moet zoeken in een waterdamp haard. U kunt ook kijken naar de reviews van elk type. Hieronder vindt u enkele veel voorkomende vragen die waterdamp haarden kunnen beantwoorden. Kies vervolgens de waterdamp haard die het beste bij uw wensen past.

Opti-Myst cassette

De Opti-Myst cassette voor waterdamphaarden kan worden gebruikt om een dramatisch middelpunt in uw huis te creëren zonder het gebruik van gasleidingen. Deze haard is 40 inch lang en kan met andere eenheden worden gecombineerd om een meerzijdige, driezijdige of 360-graden haard te vormen. U kunt een aansluitset aanschaffen om meerdere cassettes met elkaar te verbinden voor maximale functionaliteit. De cassettes zijn gemakkelijk verwisselbaar met andere accessoires, waaronder een kachel.

De Opti-Myst Cassette kan worden bediend met een op batterijen werkende afstandsbediening. U kunt de hoogte van de vlammen en het volume van de realistische “crackle” geluidstechnologie instellen. Bij deze haard hoort ook een 20 inch lange afstandsbediening voor veelzijdigheid bij de installatie. Bovendien kunt u zoveel cassettes aansluiten als u nodig hebt. Als u een klein huis hebt, is de Opti-Myst Cassette een geweldige optie.
Opti-Myst Open Haard

De Dimplex 28″ Opti-Myst Open Hearth elektrische waterdamp inzethaard is een inzethaard met alleen vlam, zonder warmte en met de modernste technologie. Hij is voorzien van een authentiek metalen rooster en met de hand afgewerkte houtblokken, evenals een realistische look die u zal doen vergeten dat u geen hout of gas verbrandt. De Opti-Myst technologie is wat deze vuurloze haard een perfecte vervanger maakt voor hout of gas.

Opti-Myst Pro 1500: Deze haard is het duurste Opti-Myst model, maar u kunt geld besparen door een optionele loodgietersaansluitkit aan te schaffen. Hij heeft een groter zichtgebied en de grootste zichtbare vuurhaard. U kunt zelfs het uiterlijk van de recirculerende vlam aanpassen met de meegeleverde vlakke plaat en verdelers. Hij heeft ook een afstandsbediening voor het regelen van de geluidseffecten.

Opti-Myst Pro 1000 Inbouw: Dit model wordt geleverd met een op batterijen werkende afstandsbediening waarmee u de hoogte van de vlammen en het volume van de realistische “crackle” geluidstechnologie kunt wijzigen. Deze haard is gemakkelijk te installeren en vereist alleen een huishoudelijk stopcontact. De Opti-Myst Pro 1000 Built-In heeft een eenvoudig te gebruiken afstandsbediening waarmee u zoveel toestellen kunt aansluiten als u wilt.

Gerelateerde artikelen

Houten deuren en ramen tegen fabrieksprijzen

Een boxspring verdient een goed topmatras

Met de DAT elektrische cv ketel snel en goedkoop van het gas af.