ABNY
Auto’s en Motoren

Chiptuning Den Haag

Wat is chiptuning

Als je ooit iets hebt gegoogeld over chiptuning, ECU-tuning, ECU-flitsen of iets dergelijks, is de kans groot dat je alles hebt gezien, van “wauw, het beste wat ik ooit heb gedaan” tot absoluut horror verhalen. Alleen niet tegelijkertijd, want de eerste persoon heeft zijn auto goed laten afstellen en de tweede heeft hem naar de goedkoopste man met het goedkoopste exemplaar van een tuningtool gebracht en “geweldig, het was binnen 20 minuten klaar.” 

Als u overweegt uw auto te tunen, is dit het artikel voor u. We zullen bespreken of uw specifieke auto getuned moet worden, wat u kunt winnen en verliezen en of het mogelijk is om tegelijkertijd meer vermogen en een lager brandstofverbruik te hebben, zoals veel tuners adverteren. Maar eerst moet u begrijpen wat chiptuning is. Natuurlijk overtreft de volledige kunst van goed afstemmen de beperkingen van een enkel artikel aanzienlijk, maar als u met ons meedenkt, zult u de punten begrijpen, zelfs als u niet bekend bent met de elementaire technische terminologie.

Ecu-Tuning bij Chiptuning Den Haag

Ook wel ECU-tuning, ECU-flitsen en motortuning genoemd, chiptuning verwijst naar het aanpassen van ECU-software (engine control unit) om het op een andere manier te laten werken – meestal om meer vermogen te krijgen. Deze aanpassingen zijn gebaseerd op de manier waarop motoren werken. Bij Tuning Center geven wij u alle mogelijkheden voor chiptuning.

Kortom, lucht gaat in de motorcilinders en wordt vermengd met brandstof. Het mengsel ontbrandt en de explosie die het veroorzaakt, zorgt ervoor dat de wielen van je auto draaien. De meer bedreven onder jullie zullen de hoeveelheid fijne kneepjes kennen die niet in de vorige zin zijn genoemd, maar deze (zeer) basiskennis is voldoende om de boodschap over te brengen.

Chiptuning Den Haag is de plek voor chiptuning. 

https://tuning-center.nl

Gerelateerde artikelen

Hoe houd je een goede ritregistratie bij?

De 3 redenen waarom bedrijven kiezen voor financial lease

Een rittenregistratie voor uw bedrijfsauto