ABNY
Mode en Kleding

Benodigdheden om mee te nemen als je op zakenreis gaat tijdens regenachtige dagen

Benodigdheden om mee te nemen als je op zakenreis gaat tijdens regenachtige dagen

Reizen voor zakelijke doeleinden kan op zich al moeilijk zijn; het toevoegen van regen aan de vergelijking kan nogal overweldigend zijn. Je zal opgelucht zijn te weten dat je voorafgaand aan een reis naar een natte locatie een aantal dingen kunt doen die je zullen helpen om ongeschonden en op een deskundige manier op het werk te komen. Een van de beste tips als het gaat om een ​​zakenreis op regenachtige dagen, is om een ​​lange regenjas heren mee te nemen. Deze jas houd je je de hele reis droog.

Een regenjas of jas

Een regenjas dames getailleerd of jas kan je droog houden. Je reist misschien tijdens regenachtige dagen en het is waarschijnlijk nat buiten. Zorg ervoor dat je jezelf warm en droog houdt in de regen door iets mee te nemen dat ook als windjack kan dienen. Als je geen paraplu bij je hebt, kan dit item indien nodig als een soort paraplu worden gebruikt.

Een goede paraplu

Samen met regenkleding zoals een regenbroek heren, is een paraplu een van de belangrijkste dingen om mee te nemen. Geloof het of niet, er zijn gevallen geweest waarin iemand door hevige regen op een treinstation was gestrand en niet naar huis kon omdat ze hun paraplu waren vergeten. Vergeet dus niet je paraplu in te pakken. Zorg er ook voor dat deze waterdicht is, zodat je niet nat wordt als je in de regen loopt. Als je met de trein of de bus reist, houd je beter je paraplu bij de hand, zodat je deze indien nodig kunt gebruiken.

Waterdichte schoenen

Waterdichte schoenen zijn een must voor elke zakenreis tijdens regenachtige dagen. Hoewel je goedkope waterdichte schoenen kunt krijgen, zijn deze niet per se comfortabel en kunnen ze je mobiliteit beperken. Als je het extra geld wilt uitgeven aan comfort en stijl, zijn er tal van opties beschikbaar die je voeten droog houden en tegelijkertijd laten ademen. Als je sokken met waterdichte schoenen moet dragen, probeer dan dunne wollen of synthetische sokken te dragen in plaats van katoenen sokken. Katoen neemt snel vocht op en wordt zwaar als het nat is. Wol of synthetische stoffen nemen niet zo gemakkelijk vocht op.

Plastic tas voor je telefoon of camera

Zo kun je ze droog houden als de regen erop valt of als je ze per ongeluk in het water laat vallen. Hierin kun je eventueel andere kleine spullen opbergen die belangrijk voor je zijn en droog moeten blijven tijdens een reis, zoals een paspoort of wat documenten. Houd er rekening mee dat plastic zakken niet altijd 100% waterdicht zijn. Als het lang regent, worden deze toch nat. 

Vochtabsorberende middelen zoals silicagel

Silicagel is een geweldig alternatief voor zuiveringszout, dat elektronische items kan beschadigen. Je kunt silicagel in de meeste apotheken kopen en het werkt net zo goed bij het opnemen van vocht. Dit is een geweldige manier om je kleding en andere spullen droog te houden terwijl ze in je koffer zitten. Je vindt ze ook in schoenendozen en kan zelfs worden gerecycled om je spullen droog te houden tijdens de reis.

 

Gerelateerde artikelen

De nieuwste Hassia dames schoenen bj Nijhof

6 manieren om gala-kosten te verlagen

Vitaminen voor DIVA haar- Model Monica Yvette