ABNY
Image default
Auto’s en Motoren

Kia EV6

De Kia EV6 is de eerste volledig elektrische auto van Kia die is gebouwd op het nieuwe Electric-Global Modular Platform (E-GMP). De EV6 is een crossover-SUV met een stijlvol design en indrukwekkende prestaties. Het is een van de meest gewilde elektrische auto’s van 2021 en biedt een scala aan geavanceerde functies die het rijden aangenamer en gemakkelijker maken.

Design

Het ontwerp van de Kia EV6 is strak en futuristisch. Het heeft een gestroomlijnde carrosserie met slanke koplampen en een opvallende grille. De auto is verkrijgbaar in verschillende kleuren en er zijn verschillende personalisatie-opties beschikbaar, waardoor u de auto naar uw smaak kunt aanpassen. Het interieur van de auto is ruim en modern en biedt voldoende ruimte voor passagiers en bagage.

Motor en prestaties

De Kia EV6 is verkrijgbaar met verschillende motorvarianten, waaronder een achterwielaandrijving en een vierwielaandrijving. De basismotor levert een vermogen van 170 pk en heeft een bereik van ongeveer 500 kilometer op een enkele lading. De krachtigere varianten hebben een vermogen van 225 pk tot 313 pk en een acceleratie van 0 tot 100 km/u in minder dan 6 seconden.

Opladen

De Kia EV6 heeft een snellaadsysteem waarmee u de auto kunt opladen tot 80% in slechts 18 minuten. Het duurt ongeveer 50 minuten om de auto volledig op te laden met een snellader. De auto kan ook worden opgeladen via een stopcontact of een laadpaal, waarbij het opladen tussen de 5 en 10 uur kan duren, afhankelijk van de gebruikte oplaadmethode.

Rijgedrag

Het rijgedrag van de Kia EV6 is uitstekend. De auto is wendbaar en heeft een goede wegligging, waardoor hij geschikt is voor stedelijke omgevingen en lange ritten. De besturing is precies en de auto reageert goed op de input van de bestuurder. De EV6 is voorzien van geavanceerde technologieën zoals Adaptive Cruise Control en Lane Keeping Assist, waardoor het rijden gemakkelijker en veiliger wordt.

Interieur

Het interieur van de Kia EV6 is ruim en comfortabel. De auto biedt voldoende ruimte voor passagiers en bagage en het dashboard is overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen. Het infotainmentsysteem is voorzien van moderne functies zoals Apple CarPlay en Android Auto en het geluidssysteem is van hoge kwaliteit. De afwerking van het interieur is zeer goed en de materialen die worden gebruikt zijn van hoge kwaliteit.

Veiligheid

De Kia EV6 is voorzien van geavanceerde veiligheidstechnologieën die de veiligheid van de bestuurder en passagiers vergroten. De auto is uitgerust met systemen zoals Blind Spot Detection, Rear Cross-Traffic Alert en Forward Collision Warning.

KIA Private lease is een populaire manier om een auto te rijden zonder de financiële verplichting van het kopen van een auto. Het huren van een auto kan vaak duur zijn en het kan lastig zijn om een auto te vinden die past bij uw behoeften en budget. Private lease biedt daarom een oplossing, waarbij u maandelijks een vast bedrag betaalt voor het gebruik van de auto, inclusief onderhoud, reparaties, verzekeringen en belastingen.

De Private Lease Kia Stonic is een compacte SUV die in 2017 werd geïntroduceerd. De auto heeft een stoer en sportief ontwerp en is voorzien van moderne technologieën. De Stonic is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en motorvarianten, waaronder een zuinige 1.0-liter benzinemotor en een krachtige 1.6-liter benzinemotor. De auto is zeer geschikt voor stedelijke omgevingen en biedt voldoende ruimte voor passagiers en bagage.

De Private Lease Kia Picanto is een kleine stadsauto die perfect is voor stedelijke omgevingen. De auto heeft een compacte carrosserie en is zeer wendbaar, waardoor hij gemakkelijk door smalle straatjes en druk verkeer kan manoeuvreren. De Picanto is beschikbaar met verschillende motorvarianten, waaronder een zuinige 1.0-liter benzinemotor en een 1.2-liter benzinemotor.

De Private Lease Kia Niro is een hybride crossover SUV die een zuinige brandstofmotor combineert met een elektromotor. De Niro heeft een stijlvol en modern ontwerp en biedt veel ruimte voor passagiers en bagage. De auto heeft een zeer laag brandstofverbruik en biedt daarom een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een SUV.

De Private Lease Kia EV6 is een volledig elektrische crossover SUV die eind 2021 op de markt zal komen. De auto heeft een futuristisch ontwerp en biedt een indrukwekkende actieradius van meer dan 500 kilometer op een volle acculading. De EV6 heeft een krachtige elektromotor en biedt snelle acceleratie en soepele handling. De auto is daarnaast voorzien van geavanceerde technologieën en biedt een zeer comfortabele en luxueuze rijervaring.

Bij private lease van een Kia Stonic, Picanto, Niro of EV6 hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoudskosten, reparatiekosten, verzekeringen en belastingen. U betaalt een vast bedrag per maand en kunt genieten van zorgeloos rijplezier. Het private leasecontract is vaak flexibel en kan worden aangepast aan uw wensen en behoeften. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kortere of langere looptijd en verschillende kilometrage-opties.

Het is belangrijk om de voorwaarden van het private leasecontract goed te begrijpen voordat u besluit een auto te leasen.