ABNY
Image default
Sport

Een stok achter de rug met personal fitness in Delft

Ben je er klaar voor om fitter te worden? Wil je gezond en zelfverzekerd door het leven gaan? Kies er dan voor om te gaan sporten bij Sportcenter Allround in Den Hoorn, bij Delft! Bij deze sportschool nabij Delft volg je personal fitness of ga je met een groep aan de slag tijdens diverse groepslessen, bijvoorbeeld pilates. De sportschool is geschikt voor de sporter van elk niveau, dus of je nu een beginner bent of al langer sport: in deze sportschool word je uitgedaagd het beste in jezelf naar boven te halen. Ga de uitdaging aan en meld je direct aan bij deze sportschool.

Dankzij de groepslessen en de personal training word jij een fittere versie van jezelf

Wil jij aan de slag met een personal trainer? In deze sportschool nabij Delft ga je met personal fitness aan de slag en word je begeleid door een gediplomeerde trainer. Jullie stellen diverse doelen op en gaan samen aan de slag om deze te behalen. Deze trainer helpt jou en is een stok achter de deur, waardoor jij je fitnessdoelen sneller bereikt! Ga je liever in een groep aan de slag met sporten? Ook dat is mogelijk. Zo kun je hier bijvoorbeeld ook groepslessen pilates volgen in Delft. Deze groepslessen zorgen ervoor dat je meer in balans raakt. Je traint diverse spiergroepen tegelijk waardoor je sterker wordt en vloeiender kunt bewegen. Deze lessen zijn zowel voor beginners als wat meer ervaren sporters geschikt. Bekijk direct het rooster en kijk of er een les tussen zit die jou schikt!

Schrijf je direct in bij deze sportschool

Of je nu groepslessen pilates wilt volgen, of toch kiest voor personal fitness, het is allemaal mogelijk bij Sportcenter Allround nabij Delft. Je schrijft je eenvoudig in via de website. Wil je liever een groepsles proberen voordat je je inschrijft? Ze bieden de mogelijkheid om je in te schrijven voor een gratis proefles.