ABNY
Image default
Vakantie

Goedkope vakantiehuisjes Limburg

Wilt u niet te veel betalen voor u vakantiehuis in Limburg? Villaspot.nl heeft de goedkoopste vakantiehuizen in Limburg voor u bij elkaar gezocht. Hier vind u een overzicht aan goedkope vakantiehuizen, vakantieparken, villa’s en landhuizen gesorteerd op prijs.  In een oogopslag kunt u zien welke vakantiehuizen het voordeligst zijn. Wij wensen u alvast veel plezier met het uitzoeken van uw vakantiehuis in limburg!

Last minute vakantiehuizen Limburg

Een goedkoop vakantiehuisje betekent genieten voor een lage prijs. Er zijn altijd speciale aanbiedingen voor luxe huisjes die normaal voor een hogere prijs verhuurd worden. Wanneer u een lastminute vakantiehuis boekt zijn er aantrekkelijke kortingstarieven om optimaal te profiteren. Het maakt niet uit of u alleen, samen met uw partner of zelfs voor een grote groep een huisje zoekt, voor elke gezins- of groepssituatie is een goedkoop vakantiehuis beschikbaar in Limburg. Zo wordt een weekend of weekje weg naar een leuk vakantiehuis wel heel erg aantrekkelijk in Limburg! De huisjes zelf zijn erg goedkoop en het is aan u hoe u uw verblijf verder inricht. Het is mogelijk om in de aanwezige keuken zelf maaltijden te bereiden of in de buurt uit eten te gaan. U kunt op de aanwezige televisie een film kijken of kiezen voor een bezoek aan een stad of dorp in de omgeving. Ondanks de lage prijs zijn de huisjes voorzien van alle moderne gemakken die u thuis ook ter beschikking heeft. Zelf kunnen koken, schoon sanitair en het feit dat u weinig spullen van huis hoeft mee te nemen, maakt een verblijf in een vakantiehuis erg plezierig. Ook een fijne nachtrust is gegarandeerd met comfortabele bedden in de slaapkamers. Uw vakantie in Limburg wordt nog prettiger wanneer u weet dat u een zeer scherpe prijs betaalt. 

Goedkope vakantie Zuid-Limburg

Een vakantie in eigen land kan diverse redenen hebben. Het Limburgse heuvelland is werkelijk prachtig om te verkennen en er is meer dan genoeg te doen. Een andere reden voor een vakantie in Zuid-Limburg kan financieel zijn. Vanwege de economische crisis zoeken steeds meer mensen een goedkope vakantie in Nederland en wellicht doet u nu hetzelfde. Een vakantie in Limburg kan gelukkig heel goedkoop. Niet alleen het vakantiehuis, maar ook de activiteiten daar omheen hoeven helemaal niet duur te zijn!

Ontspanning en vermaak 

Alle goedkope vakantiehuisjes bieden een fijn en comfortabel onderdak. Wanneer u graag even op pad gaat, is er in de nabije omgeving altijd wel wat te beleven. Een mooie wandeling, fietstocht of cultureel uitstapje in een nabijgelegen centrum; alles is mogelijk en voor elk budget wat wils. Ook op de vakantieparken zelf kunt u gebruik maken van talrijke faciliteiten om uw verblijf nog aangenamer te maken. Geniet samen met uw gezin, familie of vrienden van een welverdiende vakantie. Eindelijk heeft u weer tijd om eens lekker tot rust te komen. Een vakantiehuisje biedt u alle mogelijkheden om dat te doen. 

Vakantiehuis Sint Odilienberg Limburg 5 personen

Op landgoed ‘Klein Paarlo’ vindt u deze nieuwgebouwde, goed ingerichte koetsierswoning. Het landgoed bestaat uit weiland, bos, moeras, boomgaard en tuin. De omgeving is rustig en landelijk en leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen, fietstochten (Knooppuntroute) en trektochten te paard (stalling in wei mogelijk). Roermond (10km) heeft een mooie historische stadskern en het Outlet-shoppingcentre, welke zeker de moeite waard zijn.

Vakantiehuis Mechelen Limburg 6 personen

Dit appartement bevindt zich in het buitengebied van het Zuid-Limburgse Mechelen (het gehucht Schweiberg), in het Geuldal. Ieder appartement (twee in totaal) heeft zijn eigen zitje in de ruime tuin. Verder is er een speeltuin voor de kinderen. De directe omgeving is een perfecte uitvalsbasis voor korte en lange wandeltochten in het Limburgse heuvellandschap. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de gezellige stad Maastricht, Valkenburg, Thermae 2000 of het Drielandenpunt in Vaals.

Vakantiehuis Wijlre Limburg 6 personen 

Deze authentieke hoeve uit 1842 is gelegen in het fraaie Geuldal, tussen de plaatsen Wijlre en Schin op Geul. In deze gerestaureerde hoeve zijn twee afzonderlijke woningen gerealiseerd met iedere een eigen terras, van waaruit je al deels uitzicht hebt op het prachtige Geuldal. Deze locatie is een ideaal startpunt voor het maken van prachtige wandelingen en fietstochten door het Geuldal en het heuvelland. Het stoomtreintraject van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij is een onderdeel van het dorpje. De trein passeert de hoeve op ongeveer 200m. Deze locatie is verder ook een prima uitvalsbasis voor het maken van uitstapjes naar onder andere Valkenburg (5km), met zijn bekende grotten, Thermae 2000, maar ook de gezellige stad Maastricht, Vaals met het bekende drielandenpunt en de historische steden Aken en Luik. 

Vakantiehuis Slenaken Limburg 6 personen

In het Zuid-Limburgse dorp Slenaken ligt deze vakantiewoningen met vrij uitzicht op het Gulpdal. De woning is gerealiseerd in de voormalige koestal, met behoud van diverse authentieke details. De Hoeve is een Rijksmonument en dateert uit 1741. De inrichting van de vakantiewoningen is sfeervol en comfortabel. Het riviertje de Gulp stroomt langs de huisweide van de vakantiewoningen. Hier vandaan kun je genieten van een prachtig weids uitzicht tot aan Teuven in België. Slenaken is een klein dorp in de gemeente Gulpen-Wittem in het zuiden van Limburg, dicht tegen de grens met België. Dit gebied wordt ook wel de Tuin van het Heuvelland genoemd. Glooiende heuvels, kabbelende beekjes, groene weilanden en fraaie vakwerkhuizen. Het dorp ligt in een dal waar de Gulp doorheen stroomt. Er zijn diverse wandelpaden die je voeren door het prachtige heuvelland. Na alle inspanningen kun je genieten van een Limburgs biertje in één van de gezellige cafeetjes van Slenaken. Voor het ontdekken van de regio is Slenaken ook een prima uitvalsbasis. Het sfeervolle Maastricht ligt op 20km afstand en het gezellige Valkenburg op 14km afstand. Ook de Belgische Voerstreek ligt naast de deur en is absoluut een bezoek waard.