ABNY
Image default
Groothandel

Gepaste kleding

Gepaste kleding

 

Wanneer je in teams werkt op bijvoorbeeld vakantiewerk of een bijbaantje ontstaat er vaak een hechte band tussen de personeelsleden. Dit heb ik zelf ook mee mogen maken op het vakantiewerk in Frankrijk. Daar hebben we de personeelsleden van de camping uniformeel gemaakt door voor iedereen de zelfde sweater te kopen en de naam van de camping en dat van die persoon op te drukken.

 

Het zijn erg leuke momenten als je de foto’s terug kijkt en ziet dat iedereen onderdeel was van een hecht team dat samen een geoliede machine was en iedereen met de neus in de zelfde richting stond. Die eenheid werd onder andere gecreëerd door de uniformering die het personeel zelf aandroeg. Iedereen voelde zich waardig dat hij of zij dat mocht dragen.

 

Sweaters bedrukken

 

Toen we de sweaters lieten bedrukken was het uiteindelijk nog een duur grapje om dat voor 17 personen te doen. Daarbij duurde het ook nog eens 2 weken voordat we de bedrukte sweaters binnen hadden.

 

Bij een professionele en goedkope drukkerij leveren ze bedrukte sweaters die goedkoper zijn en sneller kunnen worden geleverd. Verder doen ze ook niet moeilijk om grote aantallen met verschillende bedrukkingen te drukken. Dat is een groot voordeel. Als we hier in Nederland vakantiewerk hadden gedaan hadden we de shirts bij een andere drukkerij  besteld. Daarbij komt ook nog eens kijken dat sommige drukkerijen de sweaters gewoon direct kunnen leveren. Die service hebben we in Frankrijk nergens kunnen vinden.

 

Drukkerijen van kleding specialiseren zich vaak in het bedrukken van T-shirts, sweaters, overhemden en horecakleding. Daarbij bedrukken ze niet alleen maar de voorwerpen met originele printen, kleuren en stijlen. Ze leveren de shirts, sweaters, overhemden en horecakleding zelf ook. Een goede drukkerij heeft een breed assortiment aan artikelen binnen de kleding branche en geeft de garantie dat alles van goede kwaliteit is en geleverd kan worden.

 

Sweaters bedrukken

 

Een goede drukkerij gaat niet voor kwantiteit maar kwaliteit. Liever één zeer tevreden klant dan 10 ontevreden klanten. Dit is iets wat veel bedrijven in deze branche vergeten. Veel bedrijven denken een sweater even snel te bedrukken en leveren vervolgens iets wat niet naar de wens van de klant is. Dat wil een professionele drukkerij voorkomen en daar steken ze dan ook de nodige aandacht in. Ze luisteren goed naar wat jij wilt en proberen het tijdens het telefoongesprek of e-mailcontact concreet te verwoorden. Zo scheppen ze een beeld waar jij kunt goedkeuren of afkeuren. Wilt u meer weten of ook een bestelling plaatsen? 

 

 

https://www.shirtsenzo.nl/sweaters/