ABNY
Image default
Gezondheid

Hindoestanen huid bleken

Hindoestanen huid bleken

Ook in Nederland geven veel Hindoestanen de voorkeur aan een lichtere huid. Dit komt van oorsprong dat India de middenklasse en rijkere mensen allemaal een lichtere huid hebben. Door het warme en zonnige klimaat is dit natuurlijk een tegen gestelde wereld. Waar men over het algemeen in Nederland juist bruin wilt worden, willen de Hindoestanen juist een lichtere huidskleur. Dit is op een veilige manier te bereiken met een huidblekende crème.

Het probleem schuilt zich echter erin dat veel crèmes te agressief zijn. Hierdoor zijn ze ongezond voor de huid en zeker als je het voor een langere periode wilt gebruiken komt het vrijwel altijd met de nodige complicaties. Tenzij…

Skinlight crème wordt gemaakt in Nederland tegen de allerhoogste gezondheids- en veiligheidseisen. Het product is 100% natuurlijk en daarom huidvriendelijk voor elk huidtype. Mede omdat het product zowel parfumvrij als PH neutraal is, kun je het langdurig gebruiken op kleine en grotere oppervlaktes op de huid. Het product leent zich daarom ideaal uit voor de Hindoestaanse gebruikers.

Waar kan ik Skinlight bestellen?

Onderstaand zullen wij u het website adres toekomen. Tevens willen wij u mee geven dat er vaak speciale acties zijn. Zo wordt er op dit moment geen verzendkosten betaalt indien u 2 of meer verpakkingen besteld. Hier kun je het bestellen: shop.skinlight.nl

http://www.skinlight.nl/shop/