ABNY
Image default
Aanbiedingen

Maak sfeer en gezelligheid met een kunsthaag

Gezelligheid en sfeer met een kunsthaag

Kunsthaag.EU levert kunsthagen en verticale tuinen voor in de horeca, winkel showroom maar ook voor bij u thuis. De kunsthagen lenen zich uitstekend voor bijvoorbeeld aan de wand in een horeca gelegenheid.

U creert hiermee een gezellige en ontspannen sfeer. Het is al lang niet meer dat de kunsthagen alleen bedoeld zijn voor buiten gebruik. Tegenwoordig worden ze ook veel aangeschaft voor binnen als decoratie. De kleur groen staat immers bekend als een kleur van ontspanning. En dat is precies waar men voor naar een horeca gelegenheid gaat.

Kunsthaag op rol

De kunsthagen van KunstHaag.Eu worden geleverd op een rol en zijn leverbaar in de afmetingen 1x3mtr of 1,5x3mtr. Ze zijn eenvoudig zelf te monteren. Door de speciaal ontworpen achterkant kunnen ze verlengt worden indien nodig, maar ook inkorten is een fluitje van een cent. Zelfs op ronde muren en op hoeken is het geen probleen de kunsthaag te plaatsen. 

Het materiaal waarvan de kunsthaag gemaakt is heeft een zelfherstellende vezel. Na ombuigen neemt de vezel zijn orginele positie weer in. Daarnaast zijn ze UV bestendig en hierdoor ideaal voor buitengebruik en vlamdovend wat weer ideaal is voor binnen gebruik.

Kunsthaag in uw interieur

De kunsthaag is zeer mooi in uw interieur en is er direct een fraai resultaat te zien. Een mooie groene omgeving is te maken met een kunsthaag en dat had u vast niet gedacht. Het hele jaar door is de wand groen en bovendien onderhoudsarm.

Kijk eens op de website en laat u inspireren.

Naast de kunsthagen levert kunsthaag.eu ook verticale tuinen. Ook deze zijn een ideale toevoeging in uw horeca interieur.

Kortom:

  • Zelf herstellende vezels
  • Direct resultaat
  • Onderhoudsarm
  • UV bestendig
  • Non-Toxic
  • Leverbaar op rol.
  • Uit voorraad leverbaar
  • Vlamdovend – brandvertragend
  • 2 jaar garantie
  • Zowel in uw interieur als buiten toepasbaar

Bestel uw Kunsthaag in onze webshop.

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag/