ABNY
Image default
Financieel

Een voordelige kredietkaart voor iedereen

De kredietkaart is razend populair, de voornaamste reden is dat het goedkoper is dan roodstaan op de bank. De kredietkaart werkt het tegenover gestelde van een bankpas. Het groote voordeel is dat je aan het einde van de maand het geleende bedrag kostenloos kan overmaken naar de bank toe. Mocht je een maand niet kunnen betalen dan worden over de 2de en volgende maanden rente gerekent, aldus goedkoper dan rood staan waar na de eerste dag al rente wordt berekent.

Een kredietkaart is universeel en kan wereldwijd gebruikt worden.

Waar VISA en MasterCard geaccepteerd is bijvoorbeeld in winkels, hotels en restaurants. Daarnaast is het populair voor internet aankopen, Nederlandse bankpassen zijn niet wereldwijd functioneel, zo is het bijvoorbeeld voordelig om een kredietkaart mee te nemen op vakantie. Het meenemen van is de beste verzekering om nooit zonder geld te zitten. Tevens zijn alle aankopen verzekert tegen misbruik en diefstal, uw aankopen en geld zijn dus veilig.

Iedereen kan een kredietkaart aanvragen,

Hier zitten wel een aantal voorwaarden aan zoals bijvoorbeeld het maximale bestedings limiet. Elke kaart heeft andere voorwaarden, het wordt dus aangeraden om goed rond te kijken en de verschillende kredietkaarten offertes aan te vragen want ze zijn ook nog steeds in trek bij iedereen.

http://www.snelgeldlenenbinnen10minuten.eu/10/wat-kun-je-allemaal-met-een-kredietkaart-doen/