ABNY
Image default
Gezondheid

Salland: dé verzekeraar met passie voor zorg

Een goede zorgverzekering geeft u en uw gezin zekerheid. Daarom sluit u uw verzekering niet zomaar bij de eerste de beste af. U zoekt een zorgverzekeraar met passie voor zorg en oog voor kwaliteit. En dat is precies waar Salland voor staat.

Profiteer van een goede basisverzekering In Nederland bent u verplicht om een basisverzekering af te sluiten. Hiermee bent u verzekerd voor standaardzorg van onder andere de huisarts, het ziekenhuis en de apotheek. Bij Salland profiteert u van een goede basisverzekering tegen een goede zorgpremie. Bij elke basisverzekering geldt wel een verplicht eigen risico. In 2016 is dit tarief wettelijk vastgesteld op een bedrag van 385, – euro. Bovenop dit verplichte eigen risico kunt u ook nog kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Dit kan u een behoorlijke besparing opleveren op uw maandelijkse premie.

Kies uw eigen aanvullende verzekering Wilt u extra zekerheid of verwacht u extra zorgkosten, dan is het verstandig om naast de basisverzekering ook een aanvullende verzekering af te sluiten. Bij Salland heeft u keuze uit vier aanvullende verzekeringen: Start, Extra, Plus en Top. Hiermee bent u bijvoorbeeld extra verzekerd voor fysiotherapie, anticonceptie en kraamzorg. Heeft u de Plus of de Top verzekering? Dan heeft u bij Salland ook recht op een kraampakket. Dit kraampakket is onmisbaar voor alle zwangere vrouwen die van plan zijn om in eigen huis te bevallen. Het bevat onder andere een kraammatras, digitale koortsthermometer, damesverband en een steriele nagelstrengklem. Dankzij al deze handige attributen begint u goed voorbereid aan uw bevalling. En dat is natuurlijk wel een geruststellende gedachte.

De zorgverzekeraar zonder winstoogmerk Bij zorgverzekeraar Salland staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het is niet voor niets dat we ruim 96% van de verzekeringspremie weer investeren in het verbeteren van de zorg. Wilt u zich graag aansluiten bij een verzekeraar zonder winstoogmerk? Kijk dan vandaag nog op www.salland.nl.

http://www.salland.nl/