ABNY
Image default
Beauty en verzorging

Bizarre verhalen

Een borstvergroting is een cosmetische ingreep die je niet zomaar even kan doen, er zijn aardig wat kosten mee gemoeid en mensen proberen dan ook op verschillende manieren de vergroting te financieren. Hier volgt een rijtje met een aantal grappige verhalen.

Een Engelse studente had al enige tijd moeite met haar borsten, ze voelde zich onzeker en wou graag dat punt van haar lichaam veranderen. Ze besloot daarom haar Fiat 500 voor 12000 pond te verkopen zodat ze de borstvergroting kon betalen. De studente ruilde niet alleen haar auto in, ook haar cupmaat ging van A naar D. Dit koste haar 4500 pond, naast de hoge borstvergroting kosten moest ze ook nog eens 2000 pond investeren in nieuwe BH’s. wel heeft deze actie haar 8000 volgers op instagram opgeleverd.

Voor vrouwen die niet over een dure auto beschikken is in Engeland ook een oplossing bedacht. Er bestaat namelijk een website waar je jouw borstvergroting kan laten crowdfunden. Vrouwen maken een profiel op de website aan en vertellen daarbij het verhaal waarom ze grotere borsten willen. Mesnen kunnen dan doneren om zo de plastische chirurgie te kunnen betalen. Vorig jaar hebben op deze manier 545 vrouwen hun cupmaat kunnen vergroten. De site wordt niet echt gewaardeerd door de britse overheid, wat ook begrijpelijk is. Om in aanemkring te komen voor een borstvergroting moesten vrouwen naaktfoto’s van zichzelf op de website plaatsen.

Voor vrouwen die willen weten of een borstvergroting wat voor hun is, is er tegenwoordig de mogelijkheid om een borstvergroting voor een dag te nemen. Deze vergroting is op basis van injectables. Vloeistoffen die in het lichaam worden geinjecteerd. Na een dag wordt het door ons lichaam afgebroken en is er geen speertje meer terug te vinden. Dit is een goedkope oplossing als proef, een gewone borstvergroting is toch al een investering van een paar duizend euros.

http://faceland.nl/behandelingen/borstvergroting/