ABNY
Image default
Beauty en verzorging

Geen vermoeid gezicht meer

Wanneer je in de spiegel kijkt hoor je tevreden te zijn met jezelf. Tuurlijk kan je kan soms dagen hebben dat je vermoeiender bent dan normaal. Helaas is dit dan ook gelijk te zien aan je gezicht. Sommige vrouwen hebben een huid boven de oog die slapper kunnen worden naarmate ze ouder worden. Door deze hangende oogleden lijk je ook moe, alleen is dit elke dag het geval. Het is normaal dat je onzekerder wordt en minder tevreden bent over je uiterlijk. Het hoort eenmaal bij het verouderingsproces waardoor de huid steeds minder elastisch wordt.  

Wil je graag van deze hangende oogleden af, dan zijn er diverse klinieken die een ooglidcorrectie aanbieden. Een voorbeeld van zo’n kliniek is FacelandDoor middel van een kleine ingreep kan er een groot resultaat voortkomen. Met een ooglidcorrectie wordt het overtollig huid boven de ogen operatief verwijderd. Nadien worden de haarvaatjes dichtgeschroeid en wordt alles weer netjes gehecht. De operatie duur ongeveer 45 minuten waarna je daarna weer naar huis kan. Het is belangrijk om de ogen regelmatig te koelen zodat de zwellingen minder worden. Voor de wallen onder de ogen is er ook een ingreep beschikbaar namelijk: een onderooglidcorrectie. Voor beide ogen betaal jij bij een ooglidcorrectie rond de 550 euro. Voor meer informatie kan je de website van kliniek Faceland bekijken: www.faceland.nl  

Heb je nog twijfels over de behandeling? Belangrijk is dan om genoeg onderzoek te doen, wat zijn de gevolgen en bijwerkingen? Je kan ook ooglidcorrecties vergelijken bij verschillende klinieken bij jouw in de regio. Ga op een consult met de plastische chirurg. Zorg dat je 100% achter je keuze staat en neem dan de beslissing om de ingreep te ondergaan. Al met al kunt u na een ooglidcorrectie hopelijk met meer zelfvertrouwen over straat gaan. Geen vervelende opmerking meer over je vermoeide gezicht!

http://faceland.nl/