ABNY
Image default
Dienstverlening

Scoor een goed salaris

Het belangrijkste van je werk is toch dat jij het naar je zin hebt, maar het is ook belangrijk dat er aan het einde van de maand brood op de plak ligt. Het liefst is dit biologisch volkoren spelt brood, maar dat kost wel wat. Om dat brood te kunnen eten dien je dus wel een goed salaris te hebben. Het onderhandelen over een salaris is een pokerspel van wereld niveau, een misstap en de haaien eten je op en laten je karkas over aan de aaseters. Dat gun ik niemand en dus heb ik een tip opgesteld voor een perfecte salaris onderhandeling.

Timing is ontzettend belangrijk. Je moet precies weten wanneer je kan beginnen over het salaris. Als je bezig bent met een sollicitatiegesprek, dan begin je nooit met het salaris. Dit dien je pas te doen als jij zeker weet dat de baan van jou is. Dit heeft een aantal redenen maar de belangrijkste twee zijn toch wel dat ten eerste je niet over wil komen als een geldwolf die het werk puur voor het geld doet. Ten tweede wil concurreren op kwaliteit en niet prijs. Werk jij al enige tijd bij jouw bedrijf en je wilt salaris verhoging dan zijn er twee mogelijkheden: je solliciteert intern naar een nieuwe functie of je kaart het aan tijdens je functioneringsgesprek. Onthoud goed timing is de sleutel en verkeerd timen kan behoorlijk gevoelig liggen bij sommige werkgevers.

CBBS is een loonservice bedrijf wat altijd streeft naar het beste resultaat voor haar klanten. Het bedrijf begrijp dan ook ontzettend goed dat ondernemen op zich al moeilijk genoeg is en u dus geen tijd heeft voor de rompslompige wereld van de salarisverwerking. CBBS neemt dit dan ook met liefde uit handen en laat u weer verder gaan waar u goed in bent: ondernemen.

http://www.cbbs.nl/loonservice/