Auto’s en Motoren

Voordelig een Volkswagen leasen

Abny

Een Volkswagen Caddy leasen is mogelijk bij meerdere leasemaatschappijen. Wanneer je interesse hebt in het leasen van een Volkswagen Caddy, dan is het aan te raden om goed te kijken naar de mogelijkheden die de diverse maatschappijen je kunnen bieden. Zo zijn er bijvoorbeeld leasebedrijven waar je uitsluitend terecht kunt voor leasevormen die beschikbaar worden gesteld aan bedrijven, terwijl andere leasemaatschappijen zich juist (ook) richten op de particulieren. De Volkswagen Caddy is verreweg het meest in trek bij bedrijven om in te zetten als ruime bedrijfsauto. 

Een Volkswagen Caddy als bedrijfsauto leasen

Veel ondernemers kiezen voor de Volkswagen Caddy wanneer er een goede bedrijfsauto nodig is. Dit heeft meerdere redenen. Zo is de Volkswagen Caddy een betrouwbare wagen die veel ruimte biedt, waardoor deze goed kan worden ingezet voor het vervoeren van goederen en het meenemen van bijvoorbeeld gereedschappen. Daarnaast is de Volkswagen Caddy een bedrijfsauto is een praktisch formaat. Het is dan ook zo dat de meeste bedrijven die een Volkswagen Caddy leasen behoefte hebben aan een wagen die meer ruimte biedt dan een personenauto, maar minder dan een bestelbus. Bestelbussen zijn vanzelfsprekend duurder om te leasen, en het is zonde van de maandelijkse kosten wanneer de ruimte in een bestelbus niet benut wordt. Voor dit soort ondernemingen is het een uitstekende optie om een Volkswagen Caddy te leasen. 

Let op het model

Als je voor je onderneming een Volkswagen Caddy wilt leasen, dan is het goed om te kijken naar het model. Er zijn namelijk meerdere uitvoeringen van deze auto beschikbaar. Er zijn bijvoorbeeld leasemaatschappijen die je uitsluitend Volkswagen Caddy modellen aanbieden met ramen aan de achterzijde, maar je kunt ook zeker kiezen voor een Volkswagen Caddy met een gesloten achterkant. Deze optie is beter wanneer je van plan bent om goederen of gereedschappen te vervoeren in de auto.

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen

Gerelateerde artikelen

Bestelbusje huren in venray voor de wintersportvakantie

De kenmerken van de beste rijscholen

Wanneer moet ik mijn banden vervangen?