ABNY
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau Rhenen inschakelen

Een debiteur is erg vervelend met het betalen van zijn rekeningen, daarom wil ik tegen diegene een incassobureau uit Rhenen inschakelen (website: incassoadvocaten.nl). Ik krijg namelijk al een hele tijd geen geld meer van die klant binnen en ik word er helemaal gek van. Ik breng namelijk al best wel lang pallets met spullen naar deze klant maar de laatste maanden wordt er gewoon niet betaald. Nu weet ik niet zo goed wat ik moet gaan doen. Mensen om mij heen vertelden mij dat het makkelijker is om een incassobureau uit Rhenen in te schakelen omdat zij een grotere slagingskans hebben. In dit blogje lees je voor welk bureau ik ben gegaan en hoe zij mij hebben geholpen. Vragen en opmerkingen verneem ik graag van jullie in een reactie.

Googelen op incassobureau Rhenen

Om een goed incassobureau te vinden ben ik eerst gaan Googelen op incassobureau Rhenen, dit heb ik gedaan zodat ik niet alleen landelijke bureaus zie, maar ook lokale. Zo kon ik een beetje een inschatting maken van welke bureaus nou in de buurt zitten en welke nou ook een beetje goed zijn. Ik moet er wel bij zeggen dat ik specifiek heb gekeken naar of het bedrijf de no cure no pay regeling hanteert. Daarmee bedoel ik dat ik niets hoef te betalen als het incassobureau uit Rhenen geen geld kan krijgen van de debiteur. In mijn ogen ideaal. Zo weet ik zeker dat het mij pas geld gaat kosten als alles is gelukt. Dan is het een win-win situatie voor beide bedrijven lijkt mij.

Resultaat

Ik kreeg al vrij snel mijn geld binnen, met dank aan incassoadvocaten.nl! Ik ben erg blij met de service, ze hebben alles keurig geregeld en had het geld binnen no-time. Nogmaals bedankt! Ik weet in ieder geval zeker welk bedrijf ik ga gebruiken mocht ik nog een keer in zo’n situatie eindigen. Als jij nou ook een incassobureau nodig hebt vanwege debiteuren, maar ben je bang dat je ergens voor betaald dat je er niets voor terug krijgt? Kies dan voor incassoadvocaten.nl met hun no cure no pay reglement!