ABNY
Image default
Eten en drinken

De lekkerste rode wijn; merlot

Een heerlijke Merlot, wat wilt u nog meer op een gezellige avond?

U herkent het vast wel, een heerlijke avond in de zomer wanneer u lekker met vrienden of met uw partner buiten zit. Vaak zijn zulke avonden zeldzaam en daarom moet u hier ook extra van genieten. Het is natuurlijk een heerlijke setting wanneer u lekker van de ondergaande zon geniet en hier ondertussen en hapje bij eet. Maar misschien bent u een heerlijk drankje hierbij vergeten. Een heerlijke wijn is bijvoorbeeld een Merlot. Merlot is een blauwe druivensoort. Deze druivensoort wordt gemaakt voor het maken van een wijn. Merlot is één van de traditionele druivensoorten van de FranseBordeaux-streek, zowel in de Médoc, waar de Cabernet Sauvignon domineert, als in Pomerol en Saint-Émilion. De druif is iets groter en heeft een dunnere schil dan de cabernet sauvignon. De naam Merlot zou vernoemd zijn naar de merel. De Merlot is ook wel een internationaal druiven ras. Dat betekent dat de druiven in veel verschillende landen bekent is en dat zegt ook wel iets over de kwaliteit van de druif. In geur en smaak is de Merlot vooral te herkennen aan rood fruit zoals bijvoorbeeld kersen, bessen en pruimen. Merlotwijn wordt onder andere geproduceerd in Californië, Italië (vooral in het noordoosten van Italië), Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland, Australië, Zuid-Amerika (met name in Chili) en natuurlijk in Frankrijk. Dit is ook echt een geschikte wijn om bij het eten te drinken. Hierdoor zult u nog meer kunnen genieten van het eten want een biefstukje smaakt nu eenmaal beter met een goede rode wijn erbij. Daarnaast is deze wijn ook heel erg geschikt op een leuk feest. Veel mensen zullen de smaak van een goede rode wijn namelijk wel kunnen waarderen en zeker op een feestje zal deze dus goed vallen.

De aanschaf van de Merlot

Wanneer u deze wijn graag wilt aanschaffen dan kunt u dat online doen bij een goed bedrijf. Een goed bedrijf heeft namelijk een erg breed assortiment, op die manier kunt u rustig een keuze maken uit het assortiment voor het geval dat u nog graag een andere drank wilt bestellen. Wanneer u vragen heeft over de producten of over de bestelling dan kunt u deze stellen bij een van de medewerkers, zij helpen u graag.

https://www.horecagoedkoop.nl/catalogsearch/result/?q=merlot