ABNY
Image default
Eten en drinken

Wat is er nou lekkerder dan roséwijn?

Roséwijn, de favoriete wijn van iedere wijnkenner!

U heeft vast wel eens een leuke avond met vrienden of andere bekenden. Zulke avonden zijn natuurlijk heerlijk, even lekker bijpraten en u bespreekt dan vaak ook dingen waar u het normaal overdag niet vaak over heeft. Dat zijn bijzondere avonden waar u lekker van kunt genieten. U kunt er natuurlijk voor kiezen om bij dat genieten lekker een hapje te eten. Ook kunt u ervoor kiezen om er een lekker drankje bij te nuttigen. U kunt tegenwoordig kiezen uit veel verschillende drank. Er wordt erg veel drank verkocht en de ene drank is de andere ook niet. Wanneer u wat sterke drank wilt dan kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een mixdrankje, maar niet iedereen zit hier altijd op te wachten. Ook kan het een goed idee zijn om een lekkere wijn in huis te halen. En wat is nu lekkerder dan een lekkere roséwijn? Dit klassieke drankje kent eigenlijk iedereen wel. Het is natuurlijk niet voor niets zo bekend. Ze smaak is namelijk heerlijk en daarom is dit vaak de favoriete wijn van een goede wijnkenner. Roséwijn wordt gemaakt van blauwe druiven, soms in combinatie met witte druiven. De wijn krijgt zijn kleur doordat de schillen van de blauwe druiven minder lang bij het sap blijven dan bij de bereiding van rode wijn. Tijdens de traditionele vinificatie worden de druiven gekneusd en beginnen de schillen hun kleurstof aan het sap af te geven. Zodra de wijnmaker tevreden is over de tint worden de druiven voorzichtig geperst en schillen en sap van elkaar gescheiden. Het is echter wel verboden om een rosé te maken door rode en witte wijn met elkaar te mengen. Het zal natuurlijk wel dezelfde kleur opleveren maar de smaak van deze mix is wel degelijk anders. Het zal namelijk niet lekker fruitig en fris zijn, juist wat u van een lekkere roséwijn verwacht.

Het bestellen van de drank

Wanneer u deze drank graag wilt bestellen dan kunt u op het internet googelen naar een goede verkoper. Een goede verkoper heeft een breed assortiment met veel verschillende producten en is ook nog eens een bedrijf met al jarenlang ervaring. Wanneer een bedrijf veel ervaring heeft dan kunt u alle vragen stellen en weet u dat alles in orde zal zijn.

https://www.horecagoedkoop.nl/goedkope-wijn-bestellen/rose-wijn