ABNY
Image default
Bedrijven

Voor originele en betaalbare VW onderdelen ga je naar Paruzzi

Ben je op zoek naar originele en voordelige onderdelen voor je luchtgekoelde Volkswagen, zoals een oude VW Kever? Paruzzi Classic VW Supplies heeft als toonaangevende webwinkel een breed assortiment aan nieuwe en tweedehands VW onderdelen van hoge kwaliteit. Je vindt met een aanbod van ruim 60.000 onderdelen op Paruzzi.com altijd het VW onderdeel dat je nodig hebt.[

Levering VW onderdelen aan particulieren en bedrijven door heel Europa

Paruzzi levert VW onderdelen aan particulieren en bedrijven binnen heel Europa. Van doe-het-zelvers tot garagehouders. Alle onderdelen zijn overzichtelijk online gerubriceerd in hoofd- en subgroepen. Je vindt snel en eenvoudig de gewenste onderdelen in de categorieën motor, benzine/uitlaat/kachel, vooras/besturing, transmissie, achteras/differentieel, remmen/velgen, elektriciteit, carrosserie/bumpers/hand- en voetbedieningen en diversen.

Onderdelen voor elk type Volkswagen van elke leeftijd

Paruzzi heeft onderdelen voor elk type Volkswagen. Zoek je bijvoorbeeld onderdelen Karmann Ghia? Je vindt deze met enkele muisklikken op onze website. Paruzzi is sinds 2013 partner van Volkswagen Classic Parts, ofwel de afdeling klassiek van het in Wolfsburg gevestigde Volkswagen concern. Hierdoor is Paruzzi in staat om originele onderdelen te leveren van alle VW modellen ouder dan vijftien jaar. Wil je ze bovendien snel in huis hebben? Als je vandaag vóór 15:00 uur bestelt, worden ze nog dezelfde dag verstuurd.

Heb je vragen over ons uitgebreide assortiment of over het bestellen van nieuwe of gebruikte VW onderdelen? Neem dan contact op met Paruzzi. Dat kan telefonisch, per e-mail, of bezoek ons kantoor in Yerseke. Wij helpen je graag aan de juiste onderdelen voor je water- of luchtgekoelde Volkswagen.

https://www.paruzzi.com/