Dienstverlening

Echtscheiding Tiel

Abny

Het is zover, ik en mijn vrouw hebben eindelijk besloten om een scheidingsprocedure in gang te zetten. Hoewel het voor ons alle twee een zware beslissing is is het toch verstandig denken wij. Vooral omdat we nu nog geen kinderen hebben heeft buiten ons niemand er last van. We zijn nu ongeveer 2 jaar getrouwd maar eigenlijk is het alleen maar ellende. In het begin van onze relatie hadden we het ontzettend naar ons zin en waren we samen vanaf ons 15e totdat we 23 waren toen besloten we te gaan trouwen. Omdat we eigenlijk veels te vroeg bij elkaar waren hebben we bijna geen tijd gehad voor andere dingen en dat is eigenlijk wel een beetje de reden dat het mis is gegaan denk ik. Ik vond het heerlijk om met vrienden een weekend weg te gaan of naar het voetbal. Ook ging ik wel eens naar een feestje toe met mijn vrienden. Mijn vrouw was helemaal niet zo en was liever thuis tv aan het kijken. Op een gegeven moment groei je dan gewoon uit elkaar en is het na een tijdje klaar. Hoe jammer genoeg het ook was, het was wel de beste oplossing.

Mediator uit Tiel

Ik begon te googelen op scheiding Tiel en zocht tussen de resultaten naar een goed bedrijf om bij ons alles te regelen. Na een aantal bedrijven met elkaar vergeleken te hebben kwam ik uit bij demaremeditation. Dit is een bedrijf wat alles regelt omtrent een scheiding. Ze doen ook vooral alles met mediation en advocatuur. Ik overlegde het met mijn vrouw en haar leek dit ook de juiste optie. We besloten een afspraak te maken en zijn heel erg benieuwd hoe het vanaf nu allemaal gaat lopen. We hebben het al een aardig tijd aan zien komen en zijn er dus niet echt verdrietig onder en kunnen er goed over praten.

 

Gerelateerde artikelen

Schade aan uw dak? Voorkom lekkage en bel de Dakmakers!

Duurzaam met zonnepanelen op een schuin dak

De steun en toeverlaat van de brandweer