Particuliere dienstverlening

Zoek het goede nummer van een klantenservice!

Abny

Het is niet altijd even makkelijk voor mensen om de juiste klantenservice nummers te vinden. Als je bijvoorbeeld op zoek gaat naar bijvoorbeeld een klantenservice nummer van DUO, zie je in Google dat er ook veel andere nummers naar voren komen.

Maar hoe zit dit nou? Welk nummer moet je bellen? Het beste kun je het telefoonnummer op de betreffende officiële website. Zo kun je in dit geval het beste naar DUO.nl.

Waar staat het nummer dan?
Onderin de footer van DUO staat contact opnemen. In de meeste gevallen krijg je eerst vraag & antwoord, chatopties en dergelijke voor dat je, helemaal onderaan, dan een knopje ‘bellen’ kunt vinden. En pas daaronderaan vind je dan het nummer.

In dit geval is het echte nummer van de klanteservice van DUO: 050-5997755. Een normaal netnummer zonder extra kosten. Ook kun je op het internet enkele 0900 / 0800. Het is even zoeken maar dan heb je wel het juiste nummer.

Waarom verschillende nummers?
Er zijn verschillende partijen die als tussenpartij jou helpen in contact te komen met bijvoorbeeld DUO. Ja, je krijgt gewoon DUO aan de lijn als je dit nummer belt, omdat zij gewoon het klantenservice nummer doorschakelen. Hiervoor betaal je een kleine vergoeding. Maar dat is ook niet geheel onterecht, want zij zorgen voor de lijn en het makkelijk in contact komen met deze klantenservice.

Conclussie:
Snel een nummer nodig? Betaal iets meer en bel het 0900 nummer dat je als eerst tegen komt.
Geld besparen? Zoek op de officiële sites naar telefoonnumers van de klantenservices.

Gerelateerde artikelen

Het leven is leuker met je rijbewijs op zak

VG Trading verhuist naar nieuw kantoorpand!

Autorijschool Delft