ABNY
Aanbiedingen

Dit zijn vijf populaire vakantiebestemmingen in 2022!

Welke landen staan in 2022 bovenaan de lijst van populaire vakantiebestemmingen? Dat is nog even afwachten, maar we kunnen je nu al vertellen dat het een divers gezelschap zal zijn! Van tropische oorden tot Europese steden, iedere reiziger zal wel iets naar zijn of haar smaak kunnen vinden. Wacht dus niet te lang met boeken, want volgens de laatste voorspellingen is er veel belangstelling voor deze bestemmingen.

Corfu

Corfu, een eiland in Griekenland. Dit eiland in de Middellandse Zee is al jarenlang een populaire vakantiebestemming en dat zal in 2022 niet anders zijn. Het weer is er meestal goed, het eten is er heerlijk en er is genoeg te zien en te doen. De perfecte plek voor een ontspannen vakantie! Bekende bezienswaardigheden zijn onder andere het kasteel van Corfu-stad en het eiland Paxos.

Puglia

Puglia, een streek in Italië. Deze streek is de laatste jaren steeds populairder aan het worden onder toeristen. En dat is niet zo gek, want Puglia heeft alles wat je van een vakantiebestemming verwacht. Mooie stranden, een rijke cultuur en heerlijk eten. Ook is de streek relatief onontdekt, waardoor je niet te maken krijgt met al te veel toeristen. Een aanrader voor iedereen die van een rustige, ontspannen vakantie houdt.

Mauritius

Mauritius, een eiland in de Indische Oceaan. Dit tropische eiland is dé plek om even helemaal weg te zijn van de dagelijkse sleur. Mauritius biedt alles wat je van een tropisch eiland verwacht: mooie stranden, helderblauw water en palmbomen. Ook is er genoeg te doen op het eiland, zoals wandelen door de jungle of snorkelen tussen de kleurrijke vissen.

Zakynthos

Zakynthos, een eiland in Griekenland. Zakynthos is het meest zuidelijke eiland van de Egeïsche Zee en daardoor ook het warmste. Het eiland staat bekend om zijn mooie stranden, waarvan sommige alleen bereikbaar zijn met boot. Ook is er genoeg te doen op Zakynthos, zoals wandelen door het nationaal park en snorkelen bij het marinepark.

Reykjavík

Reykjavík, de hoofdstad van IJsland. Reykjavík is een moderne stad met een rijke cultuur. De stad heeft alles wat je van een Europese stad verwacht: mooie gebouwen, gezellige cafés en restaurants en levendige straatjes. Ook is er genoeg te doen in de buurt van Reykjavík, zoals wandelen door het Vatnajökull-nationaalpark of raften op de rivier de Hvítá.