ABNY
Dienstverlening

Mensendieck Amstelveen

Ik ben op zoek naar een mensendieck Amstelveen. Ik doe namelijk veel zwaar werk want ik werk zelf in de bouw. En dan is het natuurlijk vaak staan en zwaar tillen. Sinds een paar weken heb ik eigenlijk best wel veel last van mijn rug. Dit laat ik natuurlijk niet merken aan de jongens want dan weet ik het wel. Ik hoop wel dat er wat aan kan worden behandeld want dit is echt niet fijn. Vooral ook omdat ik dit werk met veel plezier doe en al 10 jaar in het vak zit. Vroeger ging ik al wel eens met mijn vader mee naar de werkplaats want hij deed hetzelfde beroep als dat ik nu doe. Ik wil graag een mensendieck Amstelveen die verstand van zaken heeft en die ook aan huis behandeld.

Freedominmotion.nl

Ik ging dus op zoek naar iemand of iets waardoor ik geen last meer had van mij rug. Ik zocht op het internet wat recensies op want ik vond het wel erg belangrijk dat er goede verhalen waren over de therapeut en dat ik niet een therapeut had die alles verkeerd deed zodat ik alleen maar meer last krijg. Je hoort tegenwoordig zoveel gekke verhalen dat ik het zekere voor het onzekere nam. Ik kwam uiteindelijk uit bij freedominmotion.nl. Dit bedrijf kwam goed uit de recensies en ik besloot contact te zoeken met dit bedrijf. Alles was geregeld en ik had over 1 week al een afspraak staan.

Resultaat

Of ik resultaat merk? Nou ik heb nu 3 behandelingen gehad en het gaat al veel beter. Ze heeft me geleerd om de juiste posities in te nemen tijdens het tillen en staan. Ik ben heel erg blij met mijn therapeut en weet zeker dat het helemaal goed gaat komen. Als mijn collega’s hetzelfde probleem krijgen dat stuur ik ze zeker door naar freedominmotion.nl.

Gerelateerde artikelen

Wat is boekhouden eigenlijk?

Hulp bij het ontruimen van een woning

VCA certificeren