ABNY
Image default
Gezondheid

Let op de lengte van de werknemers

Bij de inrichting van je kantoor wil je natuurlijk wel dat het personeel zo comfortabel mogelijk het werk kan uitvoeren. Nederlanders zijn over het algemeen vrij lange mensen in vergelijking met de rest van de wereld. Dit zie je ook terug op de kantoren in Nederland. Vrouwen zijn over het algemeen redelijk lang in vergelijking met Chinese vrouwen. Gemiddeld is een vrouw 182 centimeter lang en een man 187 centimeter lang. Een bureau hoogte verstelbaar biedt de uitkomt om de werkplek zo efficiënt mogelijk te maken. Het is namelijk niet fijn dat als je 200 centimeter lang bent, je de gehele dag voorover moet buigen, omdat het bureau redelijk laag is. Het handige aan een verstelbaar bureau is dat je deze dan omhoog kan zetten en dit comfortabel zal zijn tijdens het uitvoeren van het werk. Dit zelfde geldt bij een bureau stoel kopen. Ergonomie is hierbij erg belangrijk. Een goede zithouding en een goed ondersteunende bureaustoel draagt bij aan de gezondheid van de werknemers. Hierdoor zal de vitaliteit van het bedrijf omhoog gaan en is de kans groter dat er betere resultaten worden geleverd. Het blijkt dat de meeste startende ondernemers falen in het eerste jaar, omdat ze het bedrijf niet van de grond krijgen. In Nederland schijnen er veel kantoorpanden leeg te staan, omdat de kosten te hoog waren en de zaak uiteindelijk failliet ging of moest verhuizen naar een goedkopere locatie. Echter is Nederland wel succesvol in de export van de producten naar het buitenland. In het Westland zijn vele kassen aanwezig die voor de productie van diverse groenten en fruit zorgt. De Polen zijn naar Nederland gekomen om in deze kassen te werken. Zij werken heel snel en kosten in vergelijking met de Nederlanders veel minder. Dit biedt vele voordelen voor de ondernemers, omdat er hierdoor veel meer omzet gehaald kan worden en de kosten zo laag mogelijk blijven.

http://www.bnrkantoor.nl/