ABNY
Image default
Woning en Tuin

Schuifpui Schipper Ede

Voor onze nieuwe woning zijn wij op zoek naar een nieuwe schuifpui. Er zit er momenteel namelijk een in, maar die is heel erg lelijk geworden. Daarnaast werkt die nu ook niet meer goed in de rails. Zodoende zijn wij op zoek gegaan naar een bedrijf die dit voor ons kan leveren. En kwamen wij uit op de website van Schipper Ede. Daar zagen wij een heel mooi portfolio met prachtige aluminium schuifpuien.

Aluminium schuifpui

Zoals gezegd zagen de schuifpuien in hun portfolio er echt fantastisch uit! Momenteel staat er bij ons een in die toch een veel goedkopere uitstraling heeft. Want degene op de website schipper-ede.nl, zien er veel luxer en mooier uit. Zodoende hebben wij contact opgenomen met Schipper-Ede. En wij werden direct uitgenodigd om bij hen in Ede langs te komen!

Een paar dagen later kon dat al. En daar zagen wij de meest mooie schuifpuien staan. Inderdaad met de luxe uitstraling die de afbeeldingen op de website ons ook gaf. Degene die ons daarbij hielp, gaf zeer deskundig advies. Ook merkten wij, doordat hij vaak sprak over andere projecten die hij heeft uitgevoerd, dat hij erg veel ervaring heeft in dit vakgebied.

Schuifdeur geplaatst

Wij kozen uiteindelijk voor een prachtige schuifpui, van donkere kleur. Iets wat perfect bij ons huis en de woninginrichting past. Aldus de adviseur. In de tussentijd dat de schuifpui op maat werd gemaakt, zijn wij perfect op de hoogte gehouden van de status ervan. Ook was de plaatsing van de schuifpui erg snel en netjes geregeld.

Al met al kunnen wij dus zeker aanraden, wanneer je op zoek bent naar een schuifpui, dat bij Schipper Ede te doen. Fantastische kwaliteit met zeer goede service. Kijk voor meer informatie, of een overzicht van hun portfolio met eerder gemaakte projecten, op hun website: www.schipper-ede.nl.