ABNY
Image default
Gezondheid

Zorgverzekeraar Salland

Het kiezen van een zorgverzekeraar die bij u past is niet eenvoudig. Uw gezondheid is erg belangrijk en daarom wilt u graag uw zorgverzekering afsluiten bij een organisatie die uitstekende service biedt. U wilt dat er iemand voor u klaar staat als het gaat om het vinden van de juiste zorg. Bij Salland Zorgverzekeringen zijn we van mening dat iedereen de beste zorg verdient. Daarom kan iedereen bij ons een zorgverzekering afsluiten, ongeacht uw leeftijd of gezondheid.

Collectiviteitskorting 

Bij Salland doen we ons best om goede zorg zo betaalbaar mogelijk te houden. Om deze reden kunt u bij ons bijvoorbeeld profiteren van een zogenaamde collectiviteitskorting. Dit houdt in dat u korting ontvangt op uw zorgverzekering als wij afspraken hebben gemaakt met uw werkgever of sportvereniging. Ook gezinsleden die meeverzekerd zijn maken gebruik van deze korting.

ZorgAdvies

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we bij Salland een speciaal ZorgAdvies team voor u klaar staan. Hier kunt u terecht als u wilt weten welke zorg u nodig heeft of als u wilt weten wat u kunt doen wanneer u op een wachtlijst komt te staan. Ook als het gaat om kraamzorgservice staat het ZorgAdvies team graag voor u klaar.

Online regelen

Zorgverzekeraar Salland is er voor jong en oud. Daarom bieden wij u diverse contactmogelijkheden. Van langskomen op kantoor tot online zorgverzekeringszaken regelen. Onze website biedt ook antwoorden op vragen als “kan ik mijn zorgverzekering wijzigen na 1 januari”, of “betaal ik voor de ambulance eigen risico?”. Heeft u liever iemand aan de telefoon die u helpt met uw zorgverzekering en uw vragen beantwoordt? Neemt u dan gerust telefonisch contact op, zodat wij u persoonlijk te woord kunnen staan. Dat is wel zo prettig.
 

https://www.salland.nl/