ABNY
Image default
Gezondheid

Afbreken ongewenste zwangerschap

Ongewenst zwanger raken, een emotionele ervaring. Ongetwijfeld roept het veel vragen bij u op. Als u de zwangerschap wilt afbreken, dan is het prettig idee dat u de best mogelijke zorg krijgt, zowel op medisch als op emotioneel gebied. U wilt graag gesteund worden door mensen die niet oordelen en begrip tonen. Daarbij is het fijn om een antwoord te krijgen op uw vragen. Met dit idee is in 1971 Beahuis en Bloemenhove kliniek opgericht, een abortuskliniek voor alle meisjes en vrouwen die te maken krijgen met ongewenste zwangerschap.

Zwangerschap afbreken

Bij kliniek Bloemenhove werken vrouwen die respect hebben voor uw situatie en er alles aan zullen doen om u zoveel mogelijk thuis te laten voelen. Zij kunnen u het nodige advies geven , bieden u een luisterend oor en stellen u op uw gemak. Daarbij bekijken we graag met u wat het beste anticonceptiemiddel is voor u, zodat ongewenste zwangerschappen in de toekomst voorkomen kunnen worden. 

Abortus pil

Er worden verschillende methoden toegepast voor het plegen van een abortus. De methode die gebruikt wordt, heeft onder andere, te maken met de duur van de zwangerschap. Wanneer u tot acht weken zwanger bent, kan gebruik gemaakt worden van de abortuspil. Bij deze behandeling komt u naar de kliniek om hier de medicatie in te nemen die de zwangerschap af zal breken. Daarnaast krijgt u medicijnen mee naar huis die ervoor zorgen dat de zwangerschapsresten door uw lichaam worden afgestoten. Bij een zwangerschap langer dan acht weken is medicamenteuze abortus niet meer mogelijk en worden andere methodes gebruikt. Het betreft altijd een dagbehandeling; u hoeft niet te overnachten in de kliniek. Meer informatie over de abortus pil en andere abortusmethoden kunt u vinden op de Bloemenhove website. Natuurlijk kunt u ook altijd direct contact met ons opnemen.

http://www.bloemenhove.nl/nl/home