ABNY
Bedrijven

Muggen bestrijden buiten en binnen | Muggenlamp

Muggen bestrijden

Het hele jaar door kun je muggenoverlast hebben. Vooral wanneer je dicht bij sloten of rivieren woont. Ook komen muggen het hele jaar voor op boerderijen en in de landbouw. De meeste mensen beginnen rond de maand maart muggen waar te nemen. Je ziet er dan wel eens ééntje vliegen, maar echt overlast heb je er nog niet van. Muggenoverlast zien we vooral veel in de echte zomermaandan zoals mei, juni, juli en augustus. Muggen bestrijden kan op verschillende manieren, zoals:

– Plaatsen van Horren
– Muggenlamp ophangen
– Smeren met DEET

Muggen verjagen buiten

Muggen verjagen buiten kun je het beste doen door het aansteken van verschillende citronella kaarsen, het ophangen van een muggenlamp of smeren met deet. Meestal neem je DEET mee op vakantie, maar het werkt ook hier in Nederland heel goed. Waarom we het toch niet zoveel gebruiken heeft waarschijnlijk met de geur te maken. Want die is voor ons ook niet zo heel plezant. Een muggenlamp die geschikt is voor buiten werkt ook heel goed. Deze zet je neer of hang je op. De muggenlampen zijn voorzien van UV-licht, ventilator, CO2 uitstoot en warmte. Op deze manier trekt een dergelijke muggenlamp muggen naar zich toe, maar worden ze ook weggelokt.

Een muggenlamp is een hele goede optie om muggen te verjagen. Let er wel op dat je een muggenlamp koopt die geschikt is voor buitengebruik. Verder is het aanbrengen van deet ook een goede optie om vooral niet geprikt te worden.

Muggen verjagen slaapkamer

Muggen verjagen op de slaapkamer; Op de slaapkamer is het verstandig om horren te plaatsen voor ramen en deuren. Horren houden muggen namelijk heel goed op afstand. Om de muggen echt te verjagen en uit de slaapkamer te krijgen, kun je een muggenlamp ophangen. Deze hang je niet op in de slaapkamer, maar op de overloop of net buiten de slaapkamer. Wel de deur goed open houden!

https://www.cyclonepro.nl

Gerelateerde artikelen

De leukste file activiteiten

Op een andere manier omgaan met het milieu

Hulp van een advocaat bij letselschade of huurrecht