ABNY
Image default
Relatie

Hoe versier je vrouwen?

Het blijkt in de praktijk nog erg lastig voor mannen om een leuke vrouw tegengekomen en om hier ook contact mee te leggen. Er zijn namelijk zoveel verschillende ideeën en films over hoe het hoort. Dat het lastig is om daar in de realiteit een rol aan te geven.

 

Allereerst is het niet lastig om een vrouw tegen te komen. Ze zijn overal, in de supermarkt, op festivals, in de bibliotheek eigenlijk overal waar je maar kijkt zijn er leuke vrouwen te vinden. Maar het is een tweede om ook contact te leggen met deze vrouwen. Hoek welke een gesprek aan en hoe wek je haar interesse?

 

Wanneer deze vraag aan een vrouw zelf vraagt. Dan hebben ze het vaak over jezelf zijn of authentiek zijn. Maar in de realiteit blijkt dit echter niet altijd goed te werken. Wanneer je namelijk helemaal jezelf bent dan vinden ze je weer saai. Dus hoe kun je haar versieren?

Er zijn wel bepaalde methodes die je kunt gebruiken tijdens het aangaan van een gesprek met een vrouw. Deze kun je een leidraad geven om je contact met die vrouw zo goed mogelijk te laten verlopen. Je kunt namelijk niet gelijk al een gesprek beginnen met hele diepgaande onderwerpen. Eerst moet je contact leggen en het ijs breken.

http://www.topflirten.net/hoe-versier-ik-haar/