ABNY
Image default
Fotografie

Professionele fotograaf in Apeldoorn nodig?

Bent u op zoek naar een goede fotograaf in de omgeving van Apeldoorn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt er voor kiezen om zelf foto’s te maken, maar het is logisch dat u hiervoor niet de apparatuur en ook de kennis ervoor niet in huis heeft. Om een goede fotograaf te zijn in Apeldoorn vergt het namelijk meer dan alleen het schieten van een plaatje op het juiste moment. Wat te denken van het materiaal dat moet worden aangeschaft om de perfecte foto te maken? Ook kan het soms erg lang duren voordat je de perfecte foto hebt geschoten.

Als fotograaf in Apeldoorn zijn wij gespecialiseerd in het fotograferen van feesten, evenementen, partijen of andere situaties en gaan wij altijd in overleg met u om te kijken welke mogelijkheden er zijn en wat u precies van ons verwacht. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare fotograaf in de omgeving van Apeldoorn? Neem dan contact met ons op en we zullen een geheel vrijblijvende afspraak met u inplannen om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen. U kunt ons natuurlijk ook mailen of bellen middels de contactgegevens op de website.

Fotograaf uit Apeldoorn wint wedstrijd

Een fotograaf uit Apeldoorn heeft afgelopen weekend de prijs voor mooiste natuurfoto in ontvangst mogen nemen. Het was de 10e keer dat deze prijs in Nederland werd uitgereikt en het was voor het eerst dat de fotograaf uit Apeldoorn in de prijzen viel. De foto was gemaakt in het Buurserveen in Haaksbergen en is afgelopen winter geschoten door de fotograaf uit Apeldoorn.

De prijs werd afgelopen weekend voor de 10e keer uitgereikt en de fotograaf uit Apeldoorn was uiteraard in zijn nopjes met de uitslag. De jury bestond uit een aantal oud fotografen die de wedstrijd zelf tien jaar geleden hebben bedacht en opgezet. Er werd bij het beoordelen van de foto’s gekeken naar een aantal aspecten van de foto’s. Zo werd er rekening gehouden met de timing die bij de foto kwam kijken, de belichting moet uiteraard goed zijn en natuurlijk moet de aard van de foto ook boekdelen spreken. Al deze aspecten kwamen bij de fotograaf uit Apeldoorn als beste uit de bus en hij mocht dan ook meer dan terecht de prijs in ontvangst nemen.

Wilt u meer weten over de fotograaf uit Apeldoorn of wilt u hem inhuren? Kijk dan eens op de website van deze fotograaf en neem contact met hem op voor een mogelijke afspraak.

http://www.fotomx.nl/