ABNY
Image default
Auto’s en Motoren

Bestel nu uw nieuwe bedrijfswagen voor de lease

bedrijfswagen leasen en bedrijfsauto leasen 

Om de paar jaar komt het moment dat je een nieuwe leasewagen moet uitzoeken voor je bedrijf. Deze bedrijfswagens gaan nu eenmaal geen jaren mee. Een bedrijfswagen leasen doe je meestal voor een periode van vier tot zes jaar. Daarna gaat de auto terug naar de leasemaatschappij. De eventuele belettering wordt verwijderd en vervolgens wordt de auto op de tweedehands markt verkocht. Vaak gaan deze auto’s naar het buitenland omdat daar vaak meer vraag is naar goedkopere tweedehands auto’s. In Nederland zijn veel mensen niet zo happig op het kopen van een ex-leaseauto omdat ze denken dat hier niet zuinig mee is omgesprongen. Maar als je leasecontract afloopt kun je dus een nieuwe leaseauto uitzoeken voor je bedrijf.

Het uitzoeken van een nieuwe bedrijfswagen is een belangrijke beslissing

Het is steeds weer een belangrijke beslissing om een nieuwe bedrijfswagen uit te zoeken. De auto is immers het visitekaartje van je bedrijf en dus moet die er goed en representatief uitzien. Als je auto er goed uitziet wekt dat een goede indruk bij je klanten als je bij ze voor komt rijden. Ze denken dan sneller dat je een betrouwbaar persoon bent om hun opdracht door te laten uitvoeren. Daarom besteden veel bedrijven veel tijd aan het uitzoeken van een nieuwe bedrijfswagen. Door de leaseconstructie kun je nu altijd in een mooie en goed verzorgde bedrijfsauto rijden.

Geen oude en smerige bedrijfswagen meer

Toen het leasen van bedrijfswagens nog niet was ingeburgerd kwam het regelmatig voor dat de auto’s van bedrijven er slecht uit zagen. Ze waren oud en vuil en de belettering was er soms al half vanaf gesleten zodat deze slecht leesbaar is. Dat is natuurlijk geen goede reclame. De mogelijkheid om te leasen heeft dit fenomeen een heel eind de wereld ut geholpen.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/