Lichtreclame en Signing voor MKB

Uw #1 partner in Signing

Krommedijk lichtreclame & siging is sinds 1991 specialist in het bieden van buitenreclame oplossingen voor klein en groot MKB in heel Nederland. Dankzij ervaring, specialisme en korte lijntjes bieden wij al ruim 20 jaar oplossingen voor de detailhandel, groothandels, industrie en reclamebureau’s op het gebied van lichtreclame, beursreclame, buitenreclame, mobiele/draagbare reclame en de aankleding van binnen- en buitenruimtes.

Neon én LED Lichtreclame

De huidige trend in lichtreclame is dat nagenoeg alles over is gegaan op LED techniek. Niet vreemd, aangezien LED erg energiezuinig is ten opzichte van standaard TL of gloeilamp verlichting. Een ambacht die we echter niet zijn verloren is het vervaardigen van Neon verlichting. Neon reclame blijft nog steeds zeer uniek en behoudt zijn charme door de jaren heen. Wij zijn daarom trots dat we nog steeds Neon reclame kunnen en mogen vervaardigen voor klanten in heel Nederland, evenals! het aanbieden van Neon licht reparatie. Ook voor het repareren van uw bestaande neon systemen kunt u terecht bij Krommedijk lichtreclame & signing.

Van beursreclame tot rollupbanners: wij regelen het!

Naast licht- en gevelreclame zijn wij ook inzetbaar voor het leveren van allerlei soorten andere indoor en outdoor reclameoplossingen. Denk aan roll up banners, vlaggen, spandoeken, muurfolies, textielframes, reclameborden op maat, bedrukte canvasdoeken en nog veel meer. Voor al uw wensen is een oplossing mogelijk. Door de jaren heen hebben wij ervaren dat er altijd een mogelijkheid bestaat voor uw creatieve idee. Laat u dus niet wijsmaken dat iets niet kan, want wij weten beter. Samen met u sparren wij graag mee in het bedenken van creatieve en doordachte reclame oplossingen. Enkele trotse referenties zijn o.a. Bjorn Borg, Monuta, Chasin, Jeans Center en Score. Voor eigenaren van detailhandel zijn wij een uitstekende parnter, daar wij ontzetend veel ervaring hebben in instore communicatie oplossingen, gevel belettering en raambestickering die uw naam voorzien van de juiste uitstraling.

Eén contactpersoon voor uw reclameoplossing

Profiteer van zeer korte lijntjes en snelle communicatie. Dankzij onze flexibileit kunnen wij snel schakelen en spoedleveringen mogelijk maken. Zo is het mogelijk op bij bepaalde reclame oplossingen, zoals spandoeken, same day delivery aan te bieden. Het grote voordeel dat wij bieden is dat u als ondernemer niet druk hoeft te maken over of alles op tijd geregeld is, daar zorgen wij voor!

Maak een afspraak of neem contact op voor een kennismaking met Krommedijk lichtreclame en signing voor en vrijblijvend adviesgesprek.

https://krommedijklichtreclame.nl/