ABNY
Image default
Auto’s en Motoren

Voordelige autogarage in Hengelo? Goedkope APK!

Bent u op zoek naar een voordelige autogarage in Hengelo? Autogarage Hengelo is al bijna 40 jaar geleden opgericht en nog steeds zijn wij bezig om onze dienstverlening continue te verbeteren en daarom hebben wij ons zes jaar geleden aangesloten bij de organisatie Vakgarage waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Bij autogarage Hengelo bent u aan het juiste adres voor het onderhoud en reparatie van alle merken auto’s en u kunt natuurlijk bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte auto van ieder merk. Autogarage Hengelo beschikt over een goed uitgeruste en ruime werkplaats waar onze vakbekwame medewerkers toegang hebben tot de meest geavanceerde technieken voor het onderhoud en reparatie van uw auto. Nadat autogarage Hengelo zich 6 jaar geleden vakgarage mocht noemen, waren we ook niet meer afhankelijk van een merk auto, maar konden we ons op alle merken richten en zijn dus officieel merk onafhankelijk. Dat betekend voor u dat u niet langer hoeft te zoeken naar een garage voor uw merk auto voor het onderhoud of de reparatie van uw auto. Zo zijn we, zonder te zijn verplaatst met ons bedrijf, toch dichter naar u toe gekomen. Dus ongeacht het merk auto dat u heeft, bent u altijd welkom bij autogarage Hengelo voor onderhoud of reparatie.

Meer dan zes jaar uw autogarage in Hengelo

Al ruim zes jaar is autogarage Hengelo een vakgarage waarbij een aantal sterke punten hiervan naar voren komen zoals: dat u bij ons altijd een persoonlijke benadering krijgt als klant, u een exacte prijsopgave krijgt vooraf voor een reparatie of onderhoudsbeurt, wij als autogarage Hengelo, uitsluiten gebruik maken van kwaliteitsonderdelen en lid zijn van de BOVAG. Verder werken er vakmensen die gecertificeerd zijn volgens Vakplan aan uw auto en bij meerwerk zullen wij altijd eerst telefonisch overleg met u plegen. Autogarage Hengelo heeft een landelijk servicenetwerk zodat wij er voor kunnen zorgen dat u altijd mobiel blijft. Om ons als bedrijf aan te kunnen sluiten bij de BOVAG moesten wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar weer opnieuw worden gecontroleerd, zodat u als klant er zeker van kunt zijn dat wij een betrouwbaar bedrijf zijn dat op een deskundige wijze haar werk doet en daar staan wij garant voor. Regelmatig heeft autogarage Hengelo leuke acties waar u uw voordeel mee kunt doen, zoals bijvoorbeeld de airco-check, die wij gratis doen bij een APK. Het is verstandig om eens per twee jaar uw airco te laten checken, waarbij deze gereinigd wordt van bacteriën, gisten en schimmels en wordt voorzien van een lekkere frisse geur.

http://www.reneschlichter.nl/autogarage-hengelo/