ABNY
Image default
Eten en drinken

Gemakkelijke gezonde recepten

Lekkere recepten en maaltijden vind je op www.lekkeremaaltijd.nl. Op mijn website laat ik je zien hoe je gemakkelijk en op een eenvoudige manier smaakvol kunt koken. In 2016 ben ik deze blog begonnen op aanraden van mijn zus. Ik vond het een goed idee, want op deze manier kon ik makkelijk mijn inspiratie delen met mijn familie, vrienden en collega’s. Nooit gedacht dat het zo’n succes zou worden en ik dagelijks tienduizenden bezoekers mag ontvangen. Een oud collega zei altijd; “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken” en zo voelt het precies.

De doelgroep bestaat uit 18 en 50, vrouwen en ook mannen, die van lekker eten houden, graag koken met vrienden en het liefst elke week uit eten gaan. Mijn foodblog bestaat sinds eind 2016 en groeit enorm. 

http://www.lekkeremaaltijd.nl