ABNY
Image default
Bedrijven

Is een Lean training iets voor u?

Wanneer u eraan denkt om een Lean Green Belt training te gaan volgen is het verstandig om naar een erkende opleider te gaan. Symbol is een erkende opleider met enkel proffessionals. Heb je vragen over deze training? Wij voorzien je graag in antwoorden op vragen. Verbeter uw organisatie met de Lean Management of Lean Six Sigma Green Belt training, die wij aanbieden.

Medewerkers die een Lean Green Belt training volgen willen simpelweg beter worden in hun huidge functie. De Green Belt training is de meest voorkomende van de serie. Net zoals de Lean Six Sigma Green Belt training, die u tevens kunt volgen.

De Lean Green Belt zit tussen de Yellow en de Black Belt in en leidt je op tot projectleider. Er zijn natuurlijk nog meer kleuren en ‘belts’ bij gekomen in de afgelopen jaren, deze drie zijn echter deofficiële. De term ‘belt’ is afkomstig vanuit de judo sport en isgeïnspireerd op Japan. De bakermat voor Lean management en judo.

https://www.symbol.nl/lean-green-belt/