ABNY
Image default
Bedrijven

Nespresso apparaat kopen

Koffie zetten met behulp van een apparaat. Het is ideaal, je warmt het water een beetje op gooit er een pad of een cupje in en je hebt binnen no-time een bakje koffie. Eerst had Nespresso een patent op deze koffiecups maar tegenwoordig zijn er genoeg alternatieve op deze koffiecups zoals lavazza cups en huismerk cups. De prijzen van koffiezetapparaten loopt nogal uit één. In dit artikel lees je welk apparaat je aan moet schaffen als je van een bepaald soort koffie houdt en welke je helemaal niet moet kopen.

Drink je het liefst een lungo of een espresso en wil je niet te veel geld uitgeven, koop dan een Essenza of een Pixie. Deze koffiezetapparaten zetten een normaal bakje koffie of een kleine espresso binnen enkele minuten. Voor nog geen €80 heb je zo’n apparaat al in huis.

Ben je meer fan van een cappuccino of een latte machiatto dan ben je genoodzaakt om een apparaat te nemen met koffieschuimer. Deze extra toevoeging zorgt ervoor dat je combinaties kan maken tussen koffie en melk waardoor je deze geliefde cappuccino kan zetten. Om dit te kunnen moet je wel een apparaat kopen uit een hogere klasse. Dan moet je toch al snel aan apparaat als de Maestria of de Lattissima kopen. Deze apparaten lopen al snel op tegen de €200.

Daast verschillen in mogelijkheden om koffie te zetten zijn er ook verschillen in opwarmtijd. Bij sommige apparaten duurt dit enkele seconden maar bij veel apparaten duurt dat toch al snel een minuut. Daarnaast zit je ook met de cups opgescheept. Bij de meeste apparaten moet je dit reservoir na 10 kopjes leeghalen en de cupjes eruit gooien. Naast de functionaliteiten hebben de apparaten ook een stijl. Zo zijn er veel verschillende kleuren en kleurencombinaties mogelijk bij de apparaten. Er is dus voor iedereen een keuze.

https://www.koffiecupster.nl/