ABNY
Image default
Onderwijs

Schoolmeubilair op maat laten maken?

Naar welke leveranciers kun je gaan voor het schoolmeubilair? Je hebt keuze uit verschillende leveranciers op het gebied van schoolmeubilair. De meeste leveranciers bieden namelijk enkel standaard meubels. Je kan dan welk enkele onderdelen bepalen, zoals de kleur of het hout dat gebruikt wordt. Verder zijn de meubels vrijwel hetzelfde. Dit is ideaal als je snel het schoolmeubilair wil bestellen en als je tevreden bent met de standaard meubels. Wil je juist helemaal zelf kunnen bepalen hoe het schoolmeubilair eruit ziet en wil je handige functies kunnen toevoegen? Dan is het een goed idee om naar een leverancier te gaan die het schoolmeubilair op maat maakt. Dit betekent dat je alles mag bepalen, van het ontwerp tot de materialen. Ook kun je praktische onderdelen toevoegen, zoals wieltjes onder een bureau of een kast die lades en planken combineert. Zo kun je het schoolmeubilair erg praktisch maken. Tevens mag je de afmetingen bepalen, zodat de meubels perfect in een ruimte passen. Samen met de leverancier bepaal je hoe de meubels eruit komen te zien en welke functies de meubels hebben. De leverancier kan je advies geven als je zelf twijfelt. Zij hebben tenslotte veel ervaring met het maken van het schoolmeubilair voor diverse scholen.

Hoeveel kost het schoolmeubilair?

Wil je weten hoeveel het schoolmeubilair kost? Deze prijzen variëren natuurlijk nogal. De prijzen zijn vooral afhankelijk van de kwaliteit en de diverse mogelijkheden. Je betaalt een lagere prijs voor een standaard meubel zonder poespas dan voor een meubel dat je zelf mag ontwerpen. Je kan het schoolmeubilair dus zo duur maken als je zelf wil. Dit is vooral afhankelijk van het budget van de school. Als je weinig mag besteden, dan is het slim om voor standaard oplossingen te kiezen. Vaak zitten hier goede schoolmeubelen tussen die voor de meeste scholen geschikt zijn. De vormgeving is vrij simpel en het past goed bij elke inrichting.

https://schoolmeubelopmaat.nl/schoolmeubilair/